Κυριακή, 10 Ιουνίου 2012Ήταν 10 Ιουνίου του 1971 όταν το Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός υποδεχόταν ένα νέο μέλος, το οποίο επρόκειτο να γράψει με χρυσά γράμματα το όνομά του στην ιστορία του συλλόγου. Ήταν ο Παύλος Γιαννακόπουλος.
Έκτοτε και για 41 συναπτά έτη παραμένει στην πρώτη γραμμή της παναθηναϊκής επικαιρότητας έχοντας προσφέρει τεράστια χρηματικά ποσά για τη δημιουργία της σπουδαιότερης ομάδας που έχει αναδείξει ο ελληνικός αθλητισμός. Τον μπασκετικό Παναθηναϊκό με τους έξι ευρωπαϊκούς τίτλους.
Όλα αυτά τα χρόνια της παρουσίας του στο πράσινο "μετερίζι" ο Παύλος Γιαννακόπουλος θα υπηρετήσει τον Παναθηναϊκό από διάφορα πόστα (γενικός αρχηγός, αντιπρόεδρος, γενικός γραμματέας). Από το 1987 έως το 1997 θα αναλάβει πρόεδρος των ερασιτεχνικών τμημάτων του Τριφυλλιού ξεκινώντας παράλληλα και το χτίσιμο του 6άστερου μαζί με τον αδερφό του, Θανάση.
Ο ίδιος, όταν καλείται να μιλήσει για τον Παναθηναϊκό προτιμά να μη λέει πολλά. Λίγα λόγια και καλά.
"Όλα αυτά τα χρόνια έχω ζήσει ξεχωριστές στιγμές στον Παναθηναϊκό, τον σύλλογο που αγαπώ και υπηρετώ με όλες μου τις δυνάμεις" όπως είχε πει στο παρελθόν.http://prasinanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου