Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την σιγουριά του Αλαφούζου και τα 15 εκ. ευρώ που θα καταφέρει να μαζέψει μέχρι τις 2 Ιουλίου, όταν και ο Παναθηναϊκός θα αλλάξει σελίδα.


Την στιγμή, που ο Αλαφούζος κάνει προσπάθεια , για να βρει και άλλα χρήματα λέει στους οργανωμένους ότι ο Παναθηναϊκός αλλάζει οριστικά σελίδα μέχρι τις 2 Ιουλίου. Μάλιστα ο Αλαφούζος έμαθα ότι εξακολουθεί να είναι αισιόδοξος για την επιτυχία του εγχειρήματος και ότι αν δεν μαζέψει 15 εκ. ευρώ μόλις αρχίσουν οι εγγραφές των μελών θα νοιώθει αποτυχημένος.


 Φυσικά δεν εννοεί τα 15 εκ. ευρώ να μπουν μέσα σε ένα μήνα, αλλά σε ένα διάστημα κάποιων μηνών. Επαναλαμβάνω, ότι εγώ αυτό το βλέπω πολύ δύσκολο λόγω της μεγάλης οικονομικής κρίσης. Για να επιμένει έτσι ο Αλαφούζος κάτι παραπάνω ξέρει και ελπίζω να πέσω έξω και ο Παναθηναϊκός να σωθεί από τους οπαδούς του. Αν αυτό συμβεί ο Παναθηναϊκός γίνεται και πάλι μία υγιής οικονομικά ομάδα και με ένα νορμάλ μπάτζετ και σωστές επιλογές από εδώ και πέρα μπορεί να φτιάξει μία ανταγωνιστική ομάδα.


 Αυτά δεν φθάνουν, όμως. Χρειάζεται και δύναμη για να αντιμετωπιστεί η επικοινωνιακή λαίλαπα του Ολυμπιακού, που κάνει τα πάντα για την αλλαγή στην ΕΠΟ. Είναι φανερό ότι επιθυμεί την επιστροφή του Βασίλη Γκαγκάτση, τον γνωστό και μη εξαιρετέο, που επί ημερών του η διαιτησία ήταν όσο καθαρή δεν ήταν ποτέ και 50-50. Δηλαδή 50 υπέρ της μίας ομάδας και 50 κατά των άλλων διεκδικητών του τίτλου.