Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012Οι αποφάσεις του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού

Τα θέματα των ακαδημιών, τις μεταφοράς των γραφείων του Ερασιτέχνη, το γήπεδο αλλά και η προτομή του Πούσκας συζητήθηκαν στο Διοικητικό Συμβούλιο της "μάνας του λόχου".


Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα το απόγευμα το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού το οποίο συζήτησε για ένα σωρό θέματα που άπτονται του συλλόγου.
Ανάμεσα σε αυτά εγκρίθηκε η ανάπτυξη των ακαδημιών σε βόλεϊ γυναικών και υγρό στίβο με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Αχιλλέα Μακρόπουλο να αναλαμβάνει προσωπικά της ενέργειες ενώ τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν μελέτες και για τα υπόλοιπα τμήματα αρχής γενομένης από το μπάσκετ γυναικών.
Επίσης έγινε ενημέρωση για το γήπεδο του Παναθηναϊκού και τι εξελίξεις υπάρχουν ενώ εγκρίθηκε και η μεταφορά των γραφείων του Ερασιτέχνη τα οποία από την Πέμπτη θα στεγάζονται στην οδό Κόνιαρη και Λεωφόρο Αλεξάνδρας στον 3ο όροφο.
Ακόμη υπογράφτηκε συμφωνητικό για την προτομή του Φέρεντς Πούσκας έξω από το γήπεδο της Λεωφόρου και μάλιστα τον Οκτώβριο του 2012 θα υπάρξουν τα αποκαλυπτήρια. Όπως ειπώθηκε στη συζήτηση το παρών θα δώσει ο πρωθυπουργός της χώρας ενώ αναμένεται να γίνουν και κάποια φιλικά με Ουγγρικές ομάδες.
Τέλος ο πρόεδρος πολιτισμού Γιώργος Κατσαρός αναμένεται στην διάρκεια του καλοκαιριού να πραγματοποιήσει κάποιες συναυλίες με σκοπό την εισροή χρημάτων στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό.
http://prasinanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου