Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012

Δήλωση του προέδρουΑχιλλέα ΜακρόπουλουΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Α.Ο Δευτέρα 11 Ιουνίου, 2012
Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Α.Ο, Αχιλλέας Μακρόπουλος απαντάει σε όσους του ασκούν κριτική στην απόφασή του να προχωρήσει με ένα συντηρητικό αλλά αξιόπιστο πλάνο τη νέα σεζόν όπως αποφασίσθηκε κατά τη Γενική Συνέλευση της 21ης Μαρτίου 2012 προκειμένου να επιβιώσει ο Σύλλογος.   

«Ως άνθρωπος δεν υπήρξα ποτέ ρίψασπις και ως πρόεδρος του Παναθηναϊκού Α.Ο δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να αμφισβητήσει τόσο την ανιδιοτελή μου αγάπη για το Σύλλογο, όσο και τις προσπάθειες που έχουν γίνει από εμένα και τους συνεργάτες-μέλη της διοίκησης προκειμένου η «μάνα του λόχου» να ορθοποδήσει.
Όποιος «πηδάει από το καράβι» και χωρίς εξηγήσεις, δεν θεωρώ ότι είναι σε θέση να κρίνει όσους μένουν πίσω και προσπαθούν να το σώσουν από τις «τρικυμίες» του παρελθόντος.
Θα ήθελα όμως να υπενθυμίσω ότι στον Παναθηναϊκό του σήμερα δεν υπάρχουν «παιδιά και αποπαίδια», τμήματα αγαπητά και λιγότερα αγαπητά. Δεν υπάρχουν περιθώρια για «επιλογές», διακρίσεις και πολυτέλειες. Όποιος όμως επιθυμεί να «επιλέξει» και να βοηθήσει είναι ευπρόσδεκτος. Όποιος επιθυμεί να «ματώσει» μαζί μας είναι καλοδεχούμενος. Όποιος δεν το επιθυμεί, ας μας κρίνει στο τέλος…
Γιατί στον Παναθηναϊκό του αύριο -όπως τον οραματίζομαι εγώ αλλά και σύσσωμη η παναθηναϊκή κοινή γνώμη- οι μελλοντικοί Πρωταθλητές σε όλα τα σπορ θα είναι παιδιά μέσα από τα «σπλάχνα» του. Να έχουμε υγεία, να περάσουν αυτές οι δύσκολες μέρες για την πατρίδα μας, για όλους τους Έλληνες και η επιστροφή του Συλλόγου στην κορυφή θα γίνει όπως του αρμόζει»!

ΤΙ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ Ο ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΓΗΓΟΣ

9 Ιουνίου 2012


Ανακοίνωση Μαλακατέ για τον Ερασιτέχνη

NEWSPAO.GR 16:38 

Ο πρώην γενικός αρχηγός του Ερασιτέχνη Τάκης Μαλακατές πήρε θέση για τα όσα συμβαίνουν στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό.


Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ο προγραμματισμός είχε ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις, οι στόχοι είχαν εντοπισθεί και οι συζητήσεις ήταν στο τελικό στάδιο. Απέμενε μόνο το πράσινο φώς προκειμένου να ολοκληρωθούν οι επαφές και η πιο επιτυχημένη ομάδα του Παναθηναϊκού Α.Ο., το τμήμα του γυναικείου βόλεϊ, (μετά και την γενναιόδωρη υποστήριξη του ου Θανάση Γιαννακόπουλου) να ξαναμπεί σε τροχιά τίτλων.

Δυστυχώς άστοχες και ανεπίτρεπτες ενέργειες που με ανάγκασαν σε παραίτηση, σε συνδυασμό με καθυστέρηση λήψης αποφάσεων και αδυναμία εξασφάλισης χορηγιών οδηγούν πλέον μαθηματικά την ομάδα σε μαρασμό και ίσως ακόμα και σε υποβιβασμό.

Ειλικρινά λυπάμαι για την εξέλιξη αυτή, και αυτά που διάβασα μετα το Δ.Σ. της 29/5 για ομάδες αμιγώς ερασιτεχνικές ελπίζω να μην είναι αληθινά.

Υ.Γ. Για να μην παρεξηγηθώ η πάγια θέση μου για δραστική μείωση του χρέους είναι σταθερή και αταλάντευτη και επικροτώ το Δ.Σ. για αυτή του την απόφαση. Όπως είχα όμως προτείνει και στην Γ.Σ. όλα τα έσοδα από συμβάσεις τρίτων θα έπρεπε να πάνε στην κάλυψη των λειτουργικών δαπανών και στην αποπληρωμή χρεών, τα δε αγωνιστικά τμήματα θα λειτουργούν αποκλειστικά με χορηγίες.

Αυτό ακριβώς ζήτησα τόσο για το βόλεϊ γυναικών όσο και για όλα τα άλλα τμήματα, και είναι υποχρέωση του Προέδρου και του Δ.Σ. να εξασφαλίσουν τις απαιτούμενες χορηγίες εξ’ ιδίων η άλλων πηγών προκειμένου τα περισσότερα τμήματα να έχουν την δυνατότητα, όχι να κάνουν πρωταθλητισμό, αλλά τουλάχιστον να μην υποβιβασθούν.

Από τον Πρόεδρο και από την Γ.Σ. ζήτησα την εξυγίανση αλλά σε καμία περίπτωση την διάλυση του μεγαλύτερου και ιστορικότερου συλλόγου της χώρας. 

Τάκης Μαλακατές".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου