Σάββατο, 2 Ιουνίου 2012

Αβεβαιότητα ... στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό


Αβεβαιότητα και αναζήτηση στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό

Η κατάσταση που υπάρχει στον Ερασιτέχνη είναι αβέβαιη με τους ανθρώπους της "Μάνας του λόχου" να είναι σε αναζήτηση χορηγών για να μπορέσουν να κατεβούν ανταγωνιστικές ομάδες.
Τα χρέη που υπάρχουν, η κατάσταση στην ΠΑΕ, αλλά και η οικονομική κρίση είναι τα τρία μεγάλα αγκάθια που υπάρχουν στον Ερασιτέχνη.
Ο Αχιλλέας Μακρόπουλος προσπαθεί να βρει μια λύση στο αδιέξοδο αλλά είναι απελπιστικά μόνος του. Χαρακτηριστικά είναι τα όσα αναφέρει ο πρόεδρος της "Μάνας του λόχου" σε όσους επικοινωνούν μαζί του. "Τα χρέη που υπάρχουν στον Σύλλογο είναι ο μεγαλύτερος βραχνάς που έχουμε. Αν δεν υπάρξει κάποια αλλαγή θα μείνω πιστός σε όλα όσα είπε στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου.
Δεν γίνεται διαφορετικά αφού είμαι πραγματικά μόνος μου. Ο μοναδικός που έχει εκφράσει την πρόθεσή του να βοηθήσει και τον ευχαριστώ πολύ για αυτό είναι ο Θανάσης Γιαννακόπουλος. Κανένας άλλος δεν έχει προσφερθεί να βοηθήσει. Καλώ πραγματικά όποιον θέλει να το κάνει να έρθει. Δεν έχω πρόβλημα να παραδώσω ακόμα και την καρέκλα μου, εάν βεβαιωθώ ότι όποιος έρθει δεν θα το κάνει για την καρέκλα και έχει πρόθεση να βάλει χρήματα".
Σε αναζήτηση χορηγών
Από εκεί και πέρα τόσο ο ίδιος ο Αχιλλέας Μακρόπουλος όσο και οι συνεργάτες του βρίσκονται σε αναζήτηση πόρων ώστε να στελεχωθούν τα τμήματα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Οι μεγαλύτεροι βραχνάδες αυτή τη στιγμή μοιάζουν να είναι τα ομαδικά τμήματα και ιδιαίτερα το βόλεϊ των ανδρών. Τις τελευταίες ημέρες έχουν κυκλοφορήσει φήμες για επιστροφή του Βλάση Σταθοκωστόπουλου στο τμήμα, όμως η αλήθεια είναι ότι ο πρώην πρόεδρος του πράσινου ΤΑΑ δέχεται μεγάλες πιέσεις για να επιστρέψει αν και είναι εξαιρετικά δύσκολο.
Αβεβαιότητα και υπομονή
Από εκεί και πέρα οι αθλητές και προπονητές που βρίσκονται στο Τριφύλλι κάνουν υπομονή και περιμένουν να δουν τι θα γίνει.
Το ερώτημα είναι όμως ως πότε θα συμβαίνει αυτό. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του Δημήτρη Καζάζη που κάθε μέρα που περνά είναι και πιο κοντά στον Ολυμπιακό.http://prasinanea.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου