Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2012


Αλαφούζος: «Να μην μείνει κανείς με την αμφιβολία»

Αλαφούζος: «Να μην μείνει κανείς με την αμφιβολία»
Ο Πρίγκιπας Φεϊζάλ και η εκπρόσωπός του Κασσιανή Μιχοπούλου απασχόλησαν για αρκετή ώρα το Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ο Γιάννης Αλαφούζος πήρε θέση και με τα λεγόμενά του συμφώνησαν και τα υπόλοιπα μέλη.
Πολλή κουβέντα γίνεται το τελευταίο διάστημα για την επιθυμία του Πρίγκιπα Φεϊζάλ να επενδύσει στον Παναθηναϊκό και την... απροθυμία του Αλαφούζου να δεχθεί τη συνδρομή του. Ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΪ μάλιστα δέχθηκε τις τελευταίες ημέρες στο Twitter αρκετά μηνύματα από οπαδούς του Παναθηναϊκού που του ζητούσαν να επιδιώξει να βρει σημείο επαφής με τον Φεϊζάλ και ο ίδιος υποσχέθηκε ότι θα έκανε ό,τι περνά από το χέρι του αν πρόκειται για το καλό του συλλόγου. Οπως βέβαια τόνισε στα υπόλοιπα μέλη κατά τη διάρκεια του σημερινού Δ.Σ., κάθε προσπάθεια επικοινωνίας με τον Πρίγκιπα έχει αποβεί άκαρπη.
«Εγώ προσπαθώ να τον βρω, για να μιλήσω μαζί του και να τελειώσει μια και καλή αυτό το θέμα, αλλά δεν τα έχω καταφέρει. Δεν θέλω να μείνει ούτε ένας με την αμφιβολία ότι ήρθε επενδυτής στον Παναθηναϊκό και τον διώξαμε».
Καυστικότατη ήταν η τοποθέτησή του, ωστόσο, αναφορικά με τις επιστολές που έχει στείλει στην ΠΑΕ η εκπρόσωπος του Φεϊζάλ, Κασσιανή Μιχοπούλου.
«Όσα συμβαίνουν είναι ασόβαρα. Δεν συνάδουν με τον Παναθηναϊκό. Είναι μεγάλη ομάδα και δεν μπορούμε να ασχολούμαστε με τέτοιες καταστάσεις. Όποιος θέλει να μας βρει, εδώ είμαστε. Αλλά μέχρι τώρα, δεν φάνηκε κανένας»http://www.onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου