Δευτέρα, 2 Ιουλίου 2012


«Οι εχθροί καραδοκούν»

Κρούει τον κώδωνα του κινδύνου ο Αλαφούζος

Με ένα μήνυμα με το οποίο καλεί τον κόσμο του Παναθηναϊκού να ενισχύσει με όσες δυνάμεις έχει το εγχείρημα της λαϊκής βάσης καληνύχτισε ο Γιάννης Αλαφούζος μέσω Twitter. Ο εμπνευστής του σχεδίου δέχτηκε πολλές ερωτήσεις για τους τρόπους που μπορούν οι φίλοι της ομάδας να προσφέρουν τον οβολό τους, αλλά και τα αστεία φιλάθλων για μεταγραφές από τον Μπαλοτέλι και τον Ινιέστα, μέχρι τον… Πίου!

«Σήμερα παίρνουμε τον ΠΑΟ στα χέρια μας! Βοηθάμε χωρίς κανένα αντάλλαγμα ! Οδηγός μας η αγάπη μας! Η ομάδα μας χρειάζεται ! Το μέλλον τώρα! Καληνύχτα σας! Με το ξημέρωμα αρχίζει ένας κρίσιμος μήνας. Οι δυνάμεις του Παναθηναϊκού δοκιμάζονται !Οι εχθροί καραδοκούν Ζητώ ο ΠΑΟ», ανέφερε ο Γιάννης Αλαφούζος.

Σε ερώτηση για το αν υπάρχει εναλλακτικό πλάνο δράσης εφόσον δεν συγκεντρωθούν σε πρώτη φάση 5 εκατ. ευρώ, ο Γιάννης Αλαφούζος απάντησε: «Ναι, αλλά προτιμώ να είμαι πιο αισιόδοξος».

Για τη διαδικασία μεταβίβασης των μετοχών από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη τόνισε: «Θα ολοκληρωθεί τις επόμενες ημέρες. Θα σας κρατάω ενήμερους».

Ερωτηθείς για το πότε θα αρχίσει να μελετά το θέμα του γηπέδου, απάντησε: «… έχουμε ήδη αρχίσει».

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου