Σάββατο, 21 Ιουλίου 2012


Μεγαλομέτοχος ο Κόσμος σου
Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012 - 16:25Φερέιρα: «Δύσκολος αντίπαλος η Μάδεργουελ»

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα σημείωσε πως η Μάδεργουελ αποτελεί ένα δύσκολο αντίπαλο με νεαρούς παίκτες και καλή φυσική κατάσταση, πράγμα που δυσκολεύει τα πράγματα για το Τριφύλλι δεδομένου πως δεν έχει πολύ χρόνο μπροστά του για να προετοιμαστεί. 

 
«Η Μάδεργουελ είναι ένας δύσκολος αντίπαλος. Και οι δύο αγώνες προμηνύονται δύσκολοι για εμάς και κανένας δεν πρέπει να πιστεύει ότι επειδή είναι μια ομάδα που δεν είναι ιδιαίτερα γνωστή τα πράγματα θα είναι και εύκολα.

Ο αντίπαλός μας διαθέτει νέους παίκτες με δυνατότητες και καλή φυσική κατάσταση. Οι αγώνες θα είναι δύσκολοι και πιστεύω ότι θα υπάρξει ένα ανταγωνιστικό θέαμα. Ελπίζουμε να φέρουμε θετικά αποτελέσματα για να προχωρήσουμε», είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού και πρόσθεσε: 
«Ανεξάρτητα αν ο πρώτος αγώνας διεξαχθεί εντός ή εκτός έδρας θα είναι δύσκολος επειδή εμείς δεν θα έχουμε στη διάθεσή μας πολύ χρόνο για να προετοιμαστούμε. Επαναλαμβάνω ωστόσο, ότι ελπίζουμε σ’ ένα θετικό αποτέλεσμα προκειμένου να έχουμε συνέχεια στο Champions League». http://www.trifilistas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου