Τρίτη, 24 Ιουλίου 2012


25 Ιουλίου 2012


Συνάντηση Μακρόπουλου με Πανελλήνιο 26 0


Όπως σας πληροφορήσαμε  από το απόγευμα ο Πανελλήνιος ζήτησε να συγχωνευτεί με τον ΠΑΟ στο βόλεϊ γυναικών και το θέμα φαίνεται να μπαίνει στη τελική ευθεία αφού ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Αχιλλέας Μακρόπουλος, θα έχει ραντεβού με τους ανθρώπους της ομάδας της Κυψέλης. 

Όπως σας πληροφορήσαμε από το απόγευμα οι παίκτριες του Πανελληνίου εξέφρασαν την επιθυμία τους το τμήμα του βόλεϊ γυναικών να συγχωνευτεί με αυτό του ΠΑΟ λόγω οικονομικών προβλημάτων. Ο Πανελλήνιος ζήτησε από τον ΠΑΟ να πάρει τις παίκτριες των "μπλε" ,να έχουν έδρα την Κυψέλη αλλά το όνομα της ομάδας να παραμείνει του Παναθηναϊκού.
Οι συζητήσεις για αυτό το θέμα φαίνεται να προχωράνε και ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Αχιλλέας Μακρόπουλος θα έχει συνάντηση αύριο με τον πρόεδρο της ομάδας της Κυψέλης, που είναι και φίλος του, ώστε να δει τι θέλουν ακριβώς οι άνθρωποι του Πανελληνίου. 
Και οι δύο πλευρές πάντως (ΠΑΟ, Πανελληνίου) είναι αισιόδοξες και μπορεί μάλιστα να γίνει και μέχρι το τέλος της εβδομάδας η συγχώνευση με την ομάδα του ΠΑΟ να αλλάζει απλά έδρα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου