Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2012

Αντιπρόταση ο Ερασιτέχνης


Αντιπρόταση ο Ερασιτέχνης

Δευτέρα, 16-07-2012 21:36
Τα χρήματα της χορηγίας του ΟΠΑΠ έναντι των εσόδων από την ΠΑΕ, προσφέρει στην ομάδα των επενδυτών του βόλεϊ ο Ερασιτέχνης.


Αντιπρόταση στην ομάδα των υποψήφιων επενδυτών που ενδιαφέρεται για την ανδρική ομάδα βόλεϊ θα καταθέσει ο Ερασιτέχνης. Αυτό τουλάχιστον αποφασίστηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο της Δευτέρας, μετά από εισήγηση του Αχιλλέα Μακρόπουλου.
Θυμίζουμε ότι οι επιχειρηματίας που θέλουν να αναλάβουν το τμήμα, έχουν θέσει ως απαράβατο όρο να πάρουν την ομάδα καθαρή από χρέη περασμένων ετών και να διαχειρίζονται εκείνοι της έσοδά της.
Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη όμως κατέθεσε μία νέα πρόταση, η οποία μάλιστα ψηφίστηκε από όλα τα μέλη και ήταν η εξής… Η «μάνα του λόχου» να πάρει τα έσοδα από την χορηγία του ΟΠΑΠ, που ανέρχονται σε 100.000 ευρώ και να παραχωρήσουν στους επενδυτές τα χρήματα που είναι να πάρει ο Ερασιτέχνης από την ΠΑΕ.
Ο λόγος που γίνεται αυτή η κίνηση; Τα χρήματα του ΟΠΑΠ έχουν δεδομένη ημερομηνία που θα καταβληθούν, σε αντίθεση με αυτά της ΠΑΕ που μπαίνουν σε σειρά προτεραιότητα από την εταιρία. Θυμίζουμε άλλωστε ότι στον Ερασιτέχνη, ακόμη οφείλονται χρήματα από πέρυσι…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου