Κυριακή, 29 Ιουλίου 2012


Αθώος ο Θανάσης Γιαννακόπουλος
Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Αθώος ο Θανάσης ΓιαννακόπουλοςΘυμάστε τι είχε συμβεί πριν από τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στους παράγοντες του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού αλλά και το… τρίτο ημίχρονο; Αναφέρω στην φραστική επίθεση που είχε κάνει ο Θανάσης Γιαννακόπουλος στον Γιώργο Σκινδήλια και για την οποία είχε τιμωρηθεί από τον Αθλητικό Δικαστή.


Ο Ολυμπιακός είχε ζητήσει ακόμα μεγαλύτερη τιμωρία του Γιαννακόπουλου από την ΕΦΙΠ (Επιτροπή Φιλάθλου Πνεύματος) και ως τώρα δεν είχα μάθει τι είχε τελικά γίνει. Η περιέργεια με έκανε να ψάξω λίγο το θέμα. Απόφαση έχει βγει. Για την ακρίβεια βγήκε πριν από τρεις εβδομάδες. Η ΕΦΙΠ αθώωσε τον Θανάση Γιαννακόπουλο κι απ’ ότι με πληροφόρησαν το σκεπτικό της στηρίχθηκε στο γεγονός ότι ο πράσινος παράγοντας δεν είναι μέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, δεν είναι μέλος του Δ.Σ. και δεν έχει καμία επίσημη ιδιότητα, όπως άλλωστε υποστήριξε και ο Δημητρακόπουλος στην απολογία του Γιαννακόπουλου.

Δε γνωρίζω ακόμα ποια ήταν η αντίδραση του Ολυμπιακού στο θέμα, αλλά μου έκανε εντύπωση ότι κανείς δεν το ανέδειξε ως τώρα…

Έχω και συνέχεια όμως. Τώρα που έχουν γίνει οι περισσότερες μεταγραφικές κινήσεις από τις ομάδες θα μου επιτρέψετε να ευλογήσω και λίγο το κατασκοπευτικό μου δίκτυο. Πρώτα εδώ, απ’ αυτή τη στήλη διαβάσατε για την πρόταση της Μπαρτσελόνα στον Γιασικεβίτσιους και τις σκέψεις του Σάρας. Ούτε οι Ισπανοί δεν είχαν κάνει αναφορά.

Εδώ διαβάσατε πρώτοι και για την πρόταση και το ασφυκτικό πρέσινγκ της Ούνιξ Καζάν σε Καϊμακόγλου και Βουγιούκα πολύ καιρό πριν τελικά συμφωνήσουν με τους Ρώσους.

Εδώ διαβάσατε πρώτοι και για το πρέσινγκ της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ στο Γιώργο Πρίντεζη που έφτασε μια ανάσα από την Πόλη.

Δε λέω ότι δεν κάνω και λάθη ή ότι κάποιες πληροφορίες δεν βγαίνουν ως το τέλος. Προσωπικά όμως και κανείς σ’ αυτό εδώ το site δεν έχει ασχοληθεί με τη δουλειά άλλων δημοσιογράφων. Για το τι έγραψαν κι αν είναι πραγματικότητα ή όχι. Δεν μας ενδιαφέρει. Και δεν μας ενδιαφέρει να σας υπενθυμίζουμε αν κάνουμε καλά ή όχι τη δουλειά μας. Εσείς διαβάζετε, εσείς κρίνετε, εσείς αν θέλετε μας ξαναδιαβάζετε. Όταν όμως είχα γράψει το θέμα για το πρέσινγκ των Ρώσων στους παίκτες του Παναθηναϊκού κάποιοι δημοσιογράφοι ειρωνεύτηκαν. Έγραψαν μάλιστα ότι μόνο τους φροντιστές και τους φυσιοθεραπευτές δεν είχαμε στείλει στη Ρωσία. Τελικά πήγαν πολλοί παίκτες του Παναθηναϊκού στα κρύα.

Καλό θα είναι λοιπόν να είναι πιο προσεχτικοί γιατί τα γραπτά μένουν. Κι αυτό δεν είναι ούτε απειλή, ούτε τίποτα. Εμείς δεν θα τους ειρωνευτούμε γιατί δεν έχουμε μάθει να δουλεύουμε έτσι. Αυτοί μπορεί να συνεχίσουν να το κάνουν…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου