Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2012

Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΠΑΟ ΜΟΝΟΣ


Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΠΑΟ
ΜΟΝΟΣ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ


          Από τον αιρετό Σύμβουλο της Διοίκησης του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού Διονύση Λιβέρη που βρίσκεται στο Λονδίνο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, λάβαμε το εξής e-mail, το οποίο λόγω του ενδιαφέροντος που παρουσιάζει το αναπαράγουμε.
          Αγαπητέ Θόδωρε
          Ως συνάδελφος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη ζεις και εσύ από μέσα τα δυσθεώρητα οικονομικά προβλήματα, με τους προπονητές να έχουν 16 και 18 μήνες να πληρωθούν.
          Πάνω σ’ αυτό θέλω να σημειώσω ότι εδώ στην αγγλική πρωτεύουσα περισσότερο από την υγρασία με ενόχλησε το «Τσάρτερ» των 100 ή 120.000 ευρώ που ναύλωσε η ΠΑΕ για τη Σκωτία.
          Έχω ταξιδέψει θαυμάσια και άνετα από Άμστερνταμ για Εδιμβούργο με  λογικό κόστος. 30 και ακόμη 40 άτομα μπορούσαν να αποτελέσουν την αποστολή με 20 το πολύ χιλιάρικα.
          Βέβαια υπάρχει η πρακτική της διάθεσης θέσεων στους φιλάθλους. Αλλά αυτή την εποχή και με οικονομική κρίση ήταν βέβαιο το ελάχιστο ενδιαφέρον από τρίτους. Πέρα από το γεγονός εάν αυτό πρέπει να καθιερώνεται.
          Κατά τη γνώμη μου πετάχτηκαν 50 – 60 χιλιάδες ευρώ, τα οποία θα ήταν σωτήρια για τον Ερασιτέχνη. Βέβαια κανένας δεν θα του τα χάριζε αφού η Παναθηναϊκή Οικογένεια του χρωστάει τουλάχιστον 300 χιλιάδες ευρώ.
          Με την ευκαιρία θα πρόσθετα πως εάν ο Γιάννης Αλαφούζος, με την μεγάλη προσπάθεια που κάνει, έλεγε ότι το 5% των εσόδων της Παναθηναϊκής Συμμαχίας πήγαινε στον Ερασιτέχνη, θα κέντριζε πολύ περισσότερο το ενδιαφέρον των φίλων του Συλλόγου.
          Αυτά με τις αθηναϊκές μας ανησυχίες που μας ακολουθούν ακόμη και στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Συναδελφικά
Διονύσης Λιβέρης
ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου