Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2012 Hτελευταία των Αμαζόνων

Η Μυλωνά ήταν η μοναδική που έζησε από την αρχή μέχρι το τέλος τους αυτά τα υπέροχα επτά χρόνια. Τα τελευταία δύο χρόνια, μετά την αποχώρηση της Ντουμιτρέσκου, είχε το ρόλο της αρχηγού στην ομάδα αφού ήταν μακράν η πιο παλιά. Το σημαντικότερο στοιχείο όμως της Ξανθής ήταν πως σε όλα αυτά τα επτά χρόνια της παρουσίας της στον Παναθηναϊκό δεν έδωσε ποτέ κανένα δικαίωμα.
Σε κάθε παιχνίδι έδινε πάντα τον καλύτερό της εαυτό για την ομάδα της καρδιάς της και ανταμείφθηκε με συνολικά 12 τίτλους. Το προσωρινό αντίο της είναι και το ξεκάθαρο δείγμα της νέας εποχής που μπαίνει το τμήμα. Με το βάρος των χρεών που υπάρχουν στον Ερασιτέχνη είναι αναγκασμένο εκ των πραγμάτων να αφήσει στο παρελθόν το δρόμο των επιτυχιών.
Το σημαντικότερο από όλα είναι του χρόνου η ομάδα να καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία και στη συνέχεια βήμα με βήμα να καταφέρει να επανέλθει στην κορυφή. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να δοθεί μία λύση στο οικονομικό πρόβλημα που ταλανίζει την "Μάνα του λόχου".
Τα μηνύματα που έρχονται από την ΠΑΕ σχετικά με το χρέος προς τον Ερασιτέχνη μόνο ενθαρρυντικά δεν είναι. Το επόμενο οικονομικό ραντεβού των δύο πλευρών έχει τοποθετηθεί χρονικά αμέσως μετά το δεύτερο ματς με την Μάδεργουελ.
Αν υπάρξει κάτι θετικό τότε ο Ερασιτέχνης θα πάρει μια σημαντική ανάσα...
Υ.Γ. Την ώρα που γράφτηκαν αυτές οι γραμμές δεν είχε ξεκαθαρίσει το τι θα γίνει τελικά με το τμήμα του βόλεϊ των ανδρών. Πάντως το μόνο σίγουρο είναι πως ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά τον Παναθηναϊκό και χρειάζονται γρήγορες, αλλά ΟΧΙ βιαστικές κινήσεις.
ΠΡΑΣΙΝΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου