Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2012

KΑΙ ΣΑΡΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΕ ΚΑΙ ΜΑΣΙΟΥΛΙΣKΑΙ ΣΑΡΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΕ ΚΑΙ ΜΑΣΙΟΥΛΙΣ

 
If you liked this post, say thanks by sharing it:
Share this:
O Παναθηναϊκός θέλει να κρατήσει στις τάξεις του τον Γιασικεβίτσιους και τον Περπέρογλου και κινείται δυναμικά προς αυτήν την κατεύθυνση.
Δυναμικά κινείται το Τριφύλλι στο θέμα των ανανεώσεων, αφού θέλει να κρατήσει στο ρόστερ του τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και τον Στράτο Περπέρογλου.
Η διοίκηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχει προχωρήσει στην υποβολή νέας βελτιωμένης πρότασης προς τον Στράτο Περπέρογλου, όπως γράψαμε και χθες στο GreenZone, ανατρέποντας τα δεδομένα που έφεραν τον παίχτη κοντά στην Ουνίκς Καζάν.
Το Τριφύλλι έχει εκδηλώσει την επιθυμία του να παραμείνει ο παίχτης στην ομάδα και προσέφερε καλύτερους όρους συμβολαίου στον Περπέρογλου, μειώνοντας καθοριστικά τη διαφορά που υπήρχε ανάμεσα στις δύο πλευρές. Δεδομένης και της επιθυμίας του Περπέρογλου να παραμείνει στον Παναθηναϊκό, είναι πολύ πιθανόν το θέμα να κλείσει θετικά μέσα στο ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Ρελάνς για Σάρας
Ο Παναθηναϊκός είναι ενήμερος για τις προτάσεις της Μακάμπι και της Μπαρτσελόνα στονΓιασικεβίτσιους, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δε θέλει να κρατήσει τον Λιθουανό στο Ο.Α.Κ.Α. Σύμφωνα με την εφημερίδα «η Πράσινη», θέλοντας να δείξει την απόλυτη εκτίμησή της στον Σαρούνας, τόσο ως άνθρωπο, όσο και ως αθλητή, αλλά και αναγνωρίζοντας την τεράστια προσωπικότητα και προσφορά του στην ομάδα, προχώρησε σε νέα πρόταση προς τον παίχτη, βάσει της οποίας διπλασιάζονται οι περσινές του αποδοχές. Στις τάξεις της ΚΑΕ υπάρχει αισιοδοξία πως ο Σάρας θα δεχτεί την πρόταση και θα εξακολουθεί να αποτελεί σύνθημα στα χείλη των οπαδών του Τριφυλλιού.
Κοντά και στον Μασιούλις
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα tritaskis.it ο Γιόνας Μασιούλις δήλωσε την ξεκάθαρη προτίμησή του να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Ο λιθουανός διεθνής είναι πολύ πιθανό να κάνει παρέα στον Σαρούνας τη νέα σαιζόν και να αποτελέσει τη νέα μεταγραφή των «Πράσινων» στο μεταγραφικό ντεμαράζ που θα εξαπολύσει το Τριφύλλι τις προσεχείς ημέρες.

Καββαδάς, Σαρικόπουλος και Κασελάκης
Ενδιαφέρον για να εντάξει νεαρούς παίχτες στο ρόστερ του έχει εκδηλώσει η δοιήκηση του Παναθηναϊκού. Καββαδάς, Σαρικόπουλος και Κασελάκηςείναι τρεις περιπτώσεις από αυτές που εξετάζονται σοβαρά από τον Αργύρη Πεδουλάκη, με το Τριφύλλι να θεωρείται βέβαιον ότι θα κινηθεί άμεσα για κάποιον από τους τρεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου