Τετάρτη, 4 Ιουλίου 2012

ΣΤΑΘΟΚΩΣΤOΠΟΥΛΟΣ: «ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΙ ΧΡΥΣΕΣ ΕΠΟΧΕΣ»


ΣΤΑΘΟΚΩΣΤOΠΟΥΛΟΣ: «ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΙ ΧΡΥΣΕΣ ΕΠΟΧΕΣ»

Με μια λυτή του δήλωσε ο Βλάσης Σταθοκωστόπουλος επιβεβαίωσε όσα σας τονίζουν εδώ και μέρες τα «Πράσινα Νέα» τονίζοντας ότι αν δεν γίνει κάτι με τα χρέη δεν θα μπορέσει να βοηθήσει.
Tο στίγμα του για τη βοήθεια που θέλει να προσφέρει για μία ακόμα φορά στον Παναθηναϊκό έδωσε ο Βλάσης Σταθοκωστόπουλος.
Με δήλωση του στην εφημερίδα «Goal» ο πρώην πρόεδρος του πράσινου ΤΑΑ δήλωσε ότι δεν θα βοηθήσει με τον τρόπο που έκανε παλιά το τμήμα βόλεϊ του Παναθηναϊκού και έθεσε και επίσημα ως όρο τη ρύθμιση του χρέους από τον Ερασιτέχνη.
Παράλληλα, τόνισε με νόημα ότι οι χρυσές εποχές πέρασαν δείχνοντας τις προθέσεις του σε περίπτωση που αναλάβει μαζί με τους συνεργάτες του το πράσινο ΤΑΑ. Θέλησή του είναι να υπάρχει ένα νοικοκύρεμα του τμήματος βόλεϊ με μπάτζετ στα στενά οικονομικά πλαίσια της εποχής.
Αναλυτικά, όλα όσα δήλωσε: «Οι χρυσές εποχές πέρασαν… Δεν θα μπω στο ΤΑΑ όπως ήμουν παλιά. Αν το τμήμα φτάσει να μη χρωστάει σε κανέναν θα βοηθήσω μαζί με άλλους φίλους Παναθηναϊκούς. Αν δεν γίνει αυτό δεν μπορεί να προχωρήσουμε μόνοι μας. Δεν θα είμαι μπροστά και σας παρακαλώ δεν επιθυμώ καμία άλλη δημοσιότητα. Άλλωστε όποτε μου ζήτησαν βοήθεια την είχαν πάντα… «

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου