Τετάρτη, 1 Αυγούστου 2012


Φερέιρα: «Μια νίκη δεν φτάνει»!

Κάτω η μπάλα από τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο οποίος δήλωσε ευχαριστημένος από το «διπλό» αλλά ξεκαθάρισε πως η πρόκριση δεν έχει τελειώσει.

Αναλυτικά:
«Είχα πει ότι ο αγώνας θα ήταν δύσκολος. Δουλέψαμε όμως πολύ καλά και παίξαμε όπως επρεπε να παίξουμε για να αντιμετωπίσουμε αυτή την ομάδα. Υπήρξε πίεση σε μεγάλο μέρος του αγώνα από την πλευρά της Μάδεργουελ. Αυτό όμως το εκμεταλλευτήκαμε και λειτούργησε υπέρ μας, γιατί όποτε μας δινόταν η ευκαιρία να βγούμε στην κόντρα, το κάναμε και δημιουργούσαμε κινδύνους.
Η Μάδεργουελ παίζει ποδόσφαιρο που δεν είναι εύκολο να το ελέγξεις. Θεωρώ όμως ότι νικήσαμε δίκαια και πιστεύω ότι με την ίδια θέληση και αποφασιστικότητα, θα ζευγαρώσουμε τις επιτυχίες στην Αθήνα», δήλωσε αρχικά ο Φερέιρα και συνέχισε αναφερόμενος στον επαναληπτικό.
Είχαμε υποχρέωση όχι μόνο να νικήσουμε απόψε, αλλά να νικήσουμε  και στον επαναληπτικό για να προκριθούμε. Γιατί αν πάρουμε δύο νίκες, είναι σίγουρο πλέον ότι θα περάσουμε στην επόμενη φάση. Με μία νίκη μόνο, δεν έχεις προκριθεί. Έχουμε αβαντάζ, αλλά δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα. Είμαι σίγουρος ότι η Μάδεργουελ θα έρθει στην Αθήνα για να νικήσει κι αυτό θα είναι καλό τόσο για εμάς, όσο και για το ποδόσφαιρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου