Παρασκευή, 3 Αυγούστου 2012Δημοσίευση: 03.08.12 09:32

Κινήσεις στρατηγικής ο Παναθηναϊκός

Κινήσεις στρατηγικής ο Παναθηναϊκός
Στον μεταγραφικό σχεδιασμό οι άνθρωποι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχουν αναπτύξει τη δική τους επιτυχημένη συνταγή, κινούνται με μεθοδικότητα και υπομονή και δεν πρόκειται να αλλάξουν τακτική.
Την περασμένη εβδομάδα ο «εξάστερος» προχώρησε σε μπαράζ ανακοινώσεων, ωστόσο αυτές τις μέρες βρίσκεται στη διαδικασία των επαφών και των ζυμώσεων για τα επόμενα χτυπήματα, για τα οποία δεν υπάρχει καμία ιδιαίτερη βιασύνη. Αλλωστε, όσο περνούν οι μέρες αυξάνονται σταδιακά και οι επιλογές, αφού συνεχώς προστίθενται και νέες περιπτώσεις παικτών από τη διεθνή -κυρίως- αγορά στη λίστα των υποψηφίων να φορέσουν τη φανέλα του «εξάστερου».
Γι' αυτό και η διοίκηση των «πρασίνων» βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον Αργύρη Πεδουλάκη και οι δυο πλευρές μελετούν προσεκτικά τα επόμενα βήματα. Οσον αφορά τις περιπτώσεις των Στράτου Περπέρογλου και Βασίλη Καββαδά, ο Παναθηναϊκός έχει κάνει τις προτάσεις του και περιμένει τις απαντήσεις. Ωστόσο δεν είναι διατεθειμένος να περιμένει για πολύ ακόμα, καθώς εάν δεν υπάρξει εξέλιξη ως τη Δευτέρα, θα κινηθεί για άλλους στόχους. Αυτό που, επίσης, είναι ξεκάθαρο και αποτελεί πάγια τακτική είναι η κατηγορηματική αντίθεση των πράσινων στην εμπλοκή τους σε παιχνίδια που επιχειρούν να παίξουν μάνατζερ, στην προσπάθειά τους να επιτύχουν τους στόχους τους...
Χτίσιμο στο Καρπενήσι
Στο Καρπενήσι θα πραγματοποιηθεί φέτος το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού. Το «τριφύλλι» θα προετοιμαστεί φέτος στο αθλητικό κέντρο της πρωτεύουσας της Ευρυτανίας και όχι στο Ζλάτιμπορ, όπως συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια, με τον Πεδουλάκη να έχει ήδη καταστρώσει το πρόγραμμα. Στις 13 Αυγούστου θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση των «πρασίνων» στο ΟΑΚΑ και στις 16 θα αναχωρήσουν για Καρπενήσι, όπου θα μείνουν ως τις 28 του μήνα, ενώ για τη συνέχεια θα προγραμματιστούν φιλικά παιχνίδια σε Ελλάδα και εξωτερικό.
http://www.onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου