Παρασκευή, 3 Αυγούστου 2012

ΑΥΤΟΣ ΦΤΑΙΕΙ 100% ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΣΜΟ ΚΑΡΑ-ΤΡΙΦΥΛΛΙΟΥΑΥΤΟΣ ΦΤΑΙΕΙ 100% ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΣΜΟ ΚΑΡΑ-ΤΡΙΦΥΛΛΙΟΥ

Το πιο εύκολο πράγμα, είναι να κατηγορήσεις τον τάδε ή τον δείνα για ένα σημαντικό γεγονός με όχι και τόσο ευχάριστες προεκτάσεις…
Ειδικά όταν αναφέρεσαι στη σημαία, πρέπει να είσαι ΠΟΛΥ προσεκτικός και καθόλου μα καθόλου βιαστικός. Φυσικά αναφέρομαι στο χωρισμό Τριφυλλιού – Καραγκούνη. Δεν είναι κάτι απλό για ν αποφασίσεις σε χρόνο «DT» αν και ποιον θα κατηγορήσεις γι αυτόν το χωρισμό.
Και ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ θέλει τον Καραγκούνη και ο Καραγκούνης θέλει τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ και ο Φερέιρα θέλει να έχει την απόλυτη ευθύνη για τη φετινή ομάδα. Οι ισορροπίες είναι λεπτές – λεπτεπίλεπτες καλύτερα – για να πεις κατηγορηματικά αυτός φταίει ή ο άλλος δε φταίει.
Το πιο σωστό είναι να παραδειγματιστούμε από ένα αντίστοιχο γεγονός που έλαβε χώρα στο πρόσφατο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ παρελθόν. Συγκεκριμένα στην περίπτωση της «Μπασκετικής ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗΣ Σημαίας» που ακούει μέχρι και σήμερα στο όνομα Φραγκίσκος Αλβέρτης.
Τι έγινε λοιπόν στην περίπτωσή του όταν ήρθε η δυσκολότερη στιγμή για έναν αθλητή ΣΗΜΑΙΑ?
Έγινε ό,τι ακριβώς χρειαζόταν για να «κουμπώσουν» όλοι και όλα σε μια τόσο δύσκολη στιγμή. Μια στιγμή που κράτησε 2 μπασκετικές σεζόν. Ο Αλβέρτης τα δύο τελευταία του χρόνια σαν παίκτης του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, ήταν στον πάγκο, ειδικά την τελευταία του σεζόν.
Αρκεί να θυμηθούμε μερικές λεπτομέρειες από εκείνες τις 2 τελευταίες του σεζόν. Ο Αλβέρτης λοιπόν ΔΕΝ παραπονέθηκε ΠΟΤΕ για τον όποιο χρόνο συμμετοχής του (για τη μη συμμετοχή του ακριβέστερα…), ο προπονητής του το είχε μεν στον πάγκο αλλά με ειδικό ρόλο «τοτέμ» για την υπόλοιπο ομάδα, αλλά και ακρογωνιαίο λίθο για τη βάση και τις ισορροπίες των ΠΡΑΣΙΝΩΝ αποδυτηρίων, ενώ η τότε διοίκηση δεν εκβίασε σε καμία στιγμή αυτών των 2 σεζόν τη παραμικρή απόφαση.
Αν θες έγινε μια μυστική συμφωνία Κυρίων. Μια συμφωνία βάσει της οποίας, έπρεπε και οι 3 εμπλεκόμενοι στην υπόθεση «Υποστολή της σημαίας Αλβέρτη», να βάλουν την ίδια ποσότητα νερού στο κρασί που είχαν στα χέρια τους, για 2 σεζόν…
Προσωπικά, δε θα μπω στη διαδικασία να κατηγορήσω τον έναν ή τον άλλον για την υπόθεση Καραγκούνη. Απλά θα έχω στο μυαλό μου, πως δε μπορεί να γίνεται πάντα, σε κάθε περίπτωση, η ίδια τέλεια δουλειά.
Φυσικά και θα γουστάρω για πάντα τον ΤΥΠΑΡΑ ΚΑΡΑ, φυσικά και θα γουστάρω Φερέιρα στον πάγκο της ομάδας μου αλλά θα συνεχίσω να δίνω χρόνο προσαρμογής στο νέο εγχείρημα της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ. Έτσι απλά, δε θα κατηγορήσω κανέναν γιατί δε μπόρεσαν να συντονιστούν όπως συντονίστηκαν στην υπόθεση ΑΛΒΕΡΤΗ η έμπειρη διοίκηση των Γιαννακόπουλων, ο Προπονητής ΘΛΥΛΟΣ για τα Ευρωπαϊκά δεδομένα του Μπάσκετ Ζέλικο Ομπράντοβιτς και ένας απ τους σημαντικότερους Μπασκετμπολίστες στη Γηραιά Ήπειρο , ο Φραγκίσκος Αλβέρτης.
ΥΓ. Όπως δεν κατηγόρησα τον Παύλο, τον Πολίτη ή τον Γκάλη για την υποστολή του ΝΙΚ, του μεγαλύτερου παίκτη της Ευρώπης μαζί με τον Ντράζεν, έτσι δεν θα κατηγορήσω και τώρα κανέναν στην υπόθεση «ΤΥΠΑΡΑΣ».
Έτσι απλά.   


                                                                         fidelio verde

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου