Τετάρτη, 22 Αυγούστου 2012


Τρίτη, 21 Αυγούστου 2012

Νέα Ερασιτέχνη update

Σε σχέση με το κείμενο που είχα ανεβάσει για τα νεά του ερασιτέχνη αρκετό καιρό πριν υπήρξαν κάποιες εξελίξεις που αφορούν κυρίως το βόλει ανδρών αλλά και το πόλο.
Στο βόλει ο Παναθηναικός έχει στείλει τον φακελό του στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού έτσι ώστε να πάρει το πιστοποιητικό συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα. Το "αγκάθι" σε όλη αυτή την ιστορία είναι η υπόθεση του Γκιγιόμ Σαμικά που του χρωστάνε 107.000 ευρώ αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει διακανονισμός.
Ο δικηφόρος του Γάλλου δεν δέχτηκε τους διακανονισμούς και ζητάει να εξοφληθεί όλο το ποσό, με μοναδική παραχώρηση που κάνει ο ίδιος ο παίκτης την μη είσπραξητων τόκων και των προσαυξήσεων.
Το ρόστερ της ομάδας βρίσκεται ακόμα στον αέρα αφού γίνονται συζητήσεις ήδη έχουν ακουστεί τα ονόματα των Λιβαθηνού, Λιόντα, Ζήση, Στίγγα αλλά δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο
Τέλος απο ότι φαίνεται και την νέα χρονιά η έδρα μας θα είναι το κλειστό του Μετς.
Όσον αφορά το πόλο βρέθηκαν την ύστατη στιγμή χορηγοί που θα βοηθήσουν το τμήμα ώστε να βρίσκεται σε ένα αξιοπρεπές επίπεδο.  
Ο Φάνης Κουντουδιός θα παραμείνει στον πράσινο πάγκο, ενώ στο ρόστερ από την περσινή ομάδα θα μείνουν πέντε παίκτες, ο Γιώργος Αφρουδάκης, μαζί με τον αδερφό του Ζάχο, ο Κώστας Κοκκινάκης, ο Νικήτας Κόχειλας και ο Χριστόφορος Δερμιτζάκης.
Παράλληλα, το Τριφύλλι ήρθε σε συμφωνία με τους Παναγιώτη Παπαδόγκωνα, Γιώργο Κατσαούνη, Δημήτρη Λέντζο,Δήμο Δερμιτζάκη, Πάρη Χατζηγούλα και Κώστα Κουρλιάφτη.
Τελευταία προσθήκη είναι του 28χρονου Μάριου Χατζηκυριακάκη που αγωνίζεται ως περιφερειακός και έχει περάσει μεταξύ άλλων απο τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ, τον Εθνικό και την Χίο
Επίσης θα προωθηθούν από την Εφηβική ομάδα οι Παρασκευόπουλος, Γιαννακούδης και Φώσκολος
Επίσης ξεκίνησε η προετοιμασία του μπάσκετ γυναικών με ένα νέο μεταγραφικό απόκτημα την 27χρονη φόργουορντ Μαρία Μοσχοπούλου http://www.panathinaikos-press.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου