Τρίτη, 28 Αυγούστου 2012

ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΒΟΛΕΪ


Νιάτα και ταλέντο στη Λεωφόρο!


ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Α.Ο Δευτέρα 27 Αυγούστου, 2012α-α+

Νιάτα και ταλέντο στη Λεωφόρο!
«Πρώτη» για το γυναικείο βόλεϊ  και το χορτάρι στο ανοικτό της Λεωφόρου γέμισε με νεαρά και ταλαντούχα κορίτσια έτοιμα να αρπάξουν την μεγάλη τους ευκαιρία και να δώσουν τα πάντα προκειμένου το ιστορικό τμήμα του Συλλόγου να ανοίξει μια καινούργια σελίδα με μεγάλη παρακαταθήκη για το μέλλον! 

«Καλωσορίζω τις νέες αθλήτριες στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Ευχαριστώ όσες έμειναν για να βοηθήσουν στα δύσκολα. Μέσα από τα δύσκολα παρουσιάζονται ευκαιρίες. Είμαστε ο Παναθηναϊκός. Μία ομάδα που τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω μας. Με δουλειά, αγάπη και υγεία πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά» ήταν τα λόγια του προπονητή, Σπύρου Χουντουμάδη.  

Οι… οδηγίες του Προέδρου

Το λόγο πήρε και ο Πρόεδρος του Παναθηναϊκού Α.Ο, Αχιλλέας Μακρόπουλος που πλησίασε τις αθλήτριες και τους είπε πιο… εμπιστευτικά: «Υπάρχουν εξαιρετικοί συνάδελφοι και έχει γίνει εξαιρετική δουλειά. Εύχομαι αγάπη, ομόνοια και σας συνιστώ «όχι» άγχος. Δεν πάει να πει ότι στο πρώτο άσχημο αποτέλεσμα θα πρέπει να αγχωθείτε και να τα παρατήσετε. Θα πρέπει να πεισμώσετε ακόμη περισσότερο και να πιστέψετε στους εαυτούς σας ώστε την επόμενη φορά να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Υπομονή και επιμονή λοιπόν. Πιστεύουμε σε σας και σας στηρίζουμε».

Από την πλευρά του ο υπεύθυνος του τμήματος, Σταύρος Σπύρου ανέφερε: «Σας εύχομαι καλή χρονιά με υγεία. Ξέρετε όλες που βρίσκεστε. Βρίσκεστε στον Παναθηναϊκό τον μεγαλύτερο σύλλογο του κόσμου. Καλή σεζόν να έχουμε».

Μαλουσάρη: « Είμαστε εδώ να παλέψουμε και να αποδείξουμε»

Η Όλγα Μαλουσάρη ως « η παλιά» πλέον τις παρέας είναι έτοιμη να μυήσει τις συναθλήτριές στο Τριφύλλι. Η ακραία του Τριφυλλιού μιλώντας στο panathinaikos1908, σχολίασε: «Είναι γνωστό ότι ο Παναθηναϊκός διανύει δύσκολη περίοδο. Εμείς όμως είμαστε εδώ, έτοιμες να δουλέψουμε, να παλέψουμε και να αποδείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε στα δύσκολα. Σίγουρα αποτελεί ένα έξτρα κίνητρο το ότι η ομάδα αποτελείται από νεαρές αθλήτριες και γι αυτό χρειάζεται δουλειά και υπομονή». Τέλος αναφορικά με τους φίλους της ομάδας που υποσχέθηκαν και στην επίσημη «πρώτη» ότι όπως συμβαίνει πάντα έτσι και τώρα, θα βρίσκονται δίπλα τους και στα… δύσκολα σχολίασε: «Δεν ξέρω για την έδρα, μακάρι να παίζαμε και εμείς στην ιστορική Λεωφόρο αλλά αυτό που εύχομαι είναι οι οπαδοί μας να είναι δίπλα μας και εμείς θα δίνουμε πάντα τον καλύτερό μας εαυτό»!

Αμέσως μετα τον αγιασμό ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας με τον γυμναστή, Ζήση Κουρέλλο να δίνει τις... πρώτες οδηγίες! Εξάλλου, η... αρχή είναι το ήμισυ του παντός!  

Νιάτα και ταλέντο στη Λεωφόρο!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου