Παρασκευή, 24 Αυγούστου 2012


Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ

Φορναρόλι: «Να κυριαρχήσουμε με τον κόσμο μας...»

Φορναρόλι: «Να κυριαρχήσουμε με τον κόσμο μας...»
Στο γεγονός ότι η Μάλαγα κατάφερε να αποκτήσει την κατοχή της μπάλας και την πρωτοβουλία των κινήσεων εντόπισε το πρόβλημα του Παναθηναϊκού στο πρώτο ημίχρονο ο Μπρούνο Φορναρόλι. Ο Ουρουγουανός επιθετικός, ωστόσο, πιστεύει ότι οι «πράσινοι» έχουν ακόμα ελπίδες να ανατρέψουν το σκορ και να φτάσουν στην πρόκριση, αρκεί να πραγματοποιήσουν ένα σπουδαίο παιχνίδι στη ρεβάνς, όπου θα έχουν και τη στήριξη των οπαδών τους.
Οσον αφορά τον ίδιο, υπογράμμισε ότι αισθάνεται ολοένα και καλύτερα από πλευράς φυσικής κατάστασης, αλλά δεν μπορεί να είναι ευχαριστημένος από τη στιγμή που η ομάδα του δεν κατάφερε να κατακτήσει ένα θετικό αποτέλεσμα.
«Πρέπει να παίξουμε καλύτερα στη ρεβάνς, αυτό είναι σίγουρο. Ξεκινήσαμε άσχημα, παίξαμε αρκετά πίσω, ενώ οι αντίπαλοί μας πρέσαραν πολύ.
Κατά τη γνώμη μου, τους αφήσαμε την πρωτοβουλία και αυτό μας στοίχισε. Το πρόβλημα στο πρώτο ημίχρονο που η εικόνα μας δεν ήταν καλή ήταν αυτό, καθώς τους επιτρέψαμε να έχουν την κατοχή της μπάλας.
Πλέον πρέπει να προετοιμαστούμε για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, χωρίς να ξεχνάμε ότι την επόμενη Τρίτη θα πρέπει να κάνουμε ένα σπουδαίο παιχνίδι για να ανατρέψουμε την κατάσταση» τόνισε και συνέχισε μιλώντας για το ντεμπούτο του στην 11άδα: «Προσωπικά πιστεύω ότι πήγα σχετικά καλά. Αν όμως δεν κερδίζει η ομάδα σου, δεν μπορείς να είσαι ευχαριστημένος.
Νιώθω καλά από πλευράς φυσικής κατάστασης, πολύ καλύτερα απ' ό,τι περίμενα τη δεδομένη χρονική στιγμή. Τώρα κοιτάμε μπροστά και περιμένουμε τη ρεβάνς στο γήπεδό μας. Στην έδρα μας θα πρέπει εμείς να κυριαρχήσουμε στο γήπεδο. Πιστεύω ότι και με τη βοήθεια των οπαδών μας θα μπορέσουμε να σκοράρουμε και να διεκδικήσουμε την πρόκριση».
sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου