Πέμπτη, 23 Αυγούστου 2012

Χάσαμε απο μια καλύτερη ομάδα. Γιατί ντρέπεστε να το πείτε;


Πέμπτη, 23 Αυγούστου 2012

Χάσαμε απο μια καλύτερη ομάδα. Γιατί ντρέπεστε να το πείτε;


Η δημοσιογραφία και δη η αθλητικογραφία έπαψε να είναι σεβαστή στο ευρύ κοινό ,όταν προτίμησε να μην είναι αντικειμενική και να σχολιάζει γεγονότα και πρόσωπα βάσει γνωριμιών ,χαρών και συμφερόντων. Έτσι γίνεται και τώρα. Για να πουλήσουν κάνα φύλλο παραπάνω ή να πάρουν κάνα κλικ ,πουλάνε φρούδες ελπίδες και ψάχνουν να βρουν αιτίες για την χθεσινή ήττα. Ποιες αιτίες και ποια λάθη; Ο Παναθηναϊκός έπαιξε με μια καλύτερη ομάδα χθες και έχασε το ματς και πιθανότατα και την πρόκριση. Απλά πράγματα.

Λένε ,αν έβαζε ένα γκολ και το
έκανε 2-1 θα μιλούσαμε για άλλον επαναληπτικό.
Σύμφωνοι. Αλλά αν έβαζε αυτό το γκολ ,στην ουσία θα είχε κλέψει απο το χθεσινό ματς. Γιατί μπορεί όλοι να λένε πως χάσαμε ΤΙΣ ευκαιρίες ,αλλά μάγκες ΤΙΣ ευκαιρίες είχανε χάσει και οι Ισπανοί κάτι δεκάλεπτα πριν και θα μπορούσαν να είχαν πάει το ματς στο 3 ή στο 4-0. Να είμαστε λίγο ρεαλιστές για να μην έχουμε τρελές προσδοκίες και μετά τρώμε τα μούτρα μας.

Λένε πως ο Παναθηναϊκός στο β ημίχρονο έφερε το ματς στα ίσια και έδειξε το καλό του πρόσωπο. Σόρρυ μάγκες ,αλλά άλλο ματς βλέπατε; Το πρώτο τέταρτο του δευτέρου ημιχρόνου το είδατε ή ανοίξατε την τηλεόραση στο 61'; Μονότερμα μας παίζανε οι Ισπανοί και μετά κατέβασαν στροφές ,γιατί δεν άντεχαν να παίζουν συνέχεια στο ίδιο tempo. Και για αυτό ανεβήκαμε σταδιακά εμείς και κάναμε και τις ευκαιρίες. Μην λέμε κι ότι θέλουμε γιατί στο τέλος θα παραμυθιαζόμαστε μόνοι μας και θα ζούμε σε ένα γυάλινο κλουβί.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να είναι μεγαλύτερος Σύλλογος και να έχει πιο πλούσια ιστορία απο την Μάλαγα ,αλλά την δεδομένη χρονική στιγμή έχει χειρότερη ομάδα. Πως να το κάνουμε δηλαδή; Η ιστορία και η φανέλα παίζουν μπάλα μέχρι ενός σημείου. Μετά το τόπι το κλωτσάνε αυτοί που φοράνε τις φανέλες και είτε μας αρέσει είτε όχι ,ελάχιστοι κάνουν για τον Παναθηναϊκό που ονειρευόμαστε. Οι Ισπανοί τρέχανε περισσότερο χθες ,σουτάρανε ,κάνανε μια-δύο αυτοματοποιημένες κινήσεις ,ξέρανε να κάνουν ένα κοντρόλ και μια ντρίπλα και το ματς το πήρανε. Να κατέβαζε άλλο σχήμα ο Φερέϊρα ,να είχε απο την αρχή τον Λάζαρο ,να μην έκανε αλλαγές σε σχέση με το ματς της Μάδεργουελ και τα @@ μου κουνιούνται. Λες και αν έκανε κάτι διαφορετικό η ομάδα θα αποκτούσε φτερά.

Μάθετε να βλέπετε την αλήθεια και να αντιμετωπίζετε την πραγματικότητα. Αυτή που δείχνει ότι ο Παναθηναϊκός είναι χαμηλοτάβανος και μόνο με σκληρή δουλειά και με την πάροδο του χρόνου μπορεί να βγει κάτι καλό. Άμεσα ,μόνο για θαύματα είμαστε με αντιπάλους ομάδες σαν την Μάλαγα.http://www.panathinaikos-press.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου