Τετάρτη, 8 Αυγούστου 2012

Αλαφούζος: «Δικαίως έχεις κάποια παράπονα. Λόγω των ειδικών συνθηκών φέτος, όλοι δουλεύουμε στο... κόκκινο και θα γίνονταν λάθη. Αλλά με εσένα δεν έπρεπε. Δεν το χειριστήκαμε σωστά, συγγνώμη. ...


8 Αυγούστου 2012


Οι διάλογοι Κάρα-Αλαφούζουhttp://www.newspao.gr
Τον διάλογο που έιχε ο Γιώργος Καραγκούνης με τον Γιάννη Αλαφούζο κατέγραψε η εφημερίδα SPORTDAY.Ακολουθούν αναλυτικά τα όσα ειπώθηκαν.

Καραγκούνης: «Είχαμε πει κάποια πράγματα με τον κ. Ελευθεράκη, αλλά το οικονομικό δεν θα έπαιζε ρόλο και δεν είναι προτεραιότητα όταν αφορά τον Παναθηναϊκό. Το έχω αποδείξει. Άλλοι ήταν οι λόγοι…».

Αλαφούζος: «Δικαίως έχεις κάποια παράπονα. Λόγω των ειδικών συνθηκών φέτος, όλοι δουλεύουμε στο... κόκκινο και θα γίνονταν λάθη. Αλλά με εσένα δεν έπρεπε. Δεν το χειριστήκαμε σωστά, συγγνώμη. Καταλαβαίνω τη στενοχώρια σου, αλλά δεν έπρεπε δημόσια να πάρει έκταση η υπόθεση. Δεν θέλει κανείς στην ομάδα να φύγεις πικραμένος.
Δεσμεύομαι, όσο βρίσκομαι εγώ στην ομάδα, ότι η πόρτα του Παναθηναϊκού θα είναι ανοιχτή. Σου προτείνω να κλείσεις την καριέρα σου στον Παναθηναϊκό. Αφού πας στη νέα σου ομάδα, πριν σταματήσεις να γυρίσεις και να παίξεις τιμής ένεκεν κάποια ματς για να κλείσεις την καριέρα σου στον Παναθηναϊκό. Φυσικά θα σε περιμένει και κάποιο πόστο. Επειδή είσαι ιστορία για τον Παναθηναϊκό και ίνδαλμα για τον κόσμο, να γίνεις ο πρεσβευτής του συλλόγου και ο συνδετικός κρίκος με τον κόσμο. Τώρα, άλλωστε, ο Παναθηναϊκός ανήκει στους οπαδούς του και είσαι ο καταλληλότερος γι' αυτό».

Τέλος ο Τυπάρας ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Μr.Skai για την Παναθηναική Συμμαχία και τόνισε πως θα αναζητήσει ομάδα από το εξωτερικό.'Εχει πρόταση από την ΑΕΛ Λεμεσού αλλά κοιτάει να βρει ομάδα στην Ιταλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου