Τρίτη, 28 Αυγούστου 2012

ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ


«Δουλειά, διάθεση και διάρκεια»


ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Α.Ο Δευτέρα 27 Αυγούστου, 2012

α-α+«Δουλειά, διάθεση και διάρκεια»
Χαμόγελα και αισιοδοξία στον αγιασμό και την πρώτη επίσημη παρουσίαση του γυναικείου τμήματος καλαθοσφαίρισης, παρουσία του προέδρου του Παναθηναϊκού Α.Ο, Αχιλλέα Μακρόπουλου, μελών της διοίκησης και φίλων της ομάδας που βρίσκονται ανελλιπώς στο πλάι των «πρασίνων».   

Στο «αναγεννημένο» κλειστό της Λεωφόρου που με μεράκι φτιάχνεται μέρα με τη μέρα και που για ακόμα μια χρονιά θα είναι έδρα απροσπέλαστη για τους αντιπάλους, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (27/8) ο καθιερωμένος αγιασμός του τμήματος ενώ στις δηλώσεις όλων η λέξη «δουλειά» ήταν η καλύτερη υπόσχεση για το τι θα δούμε και από το φετινό Παναθηναϊκό.

Ο Πρόεδρος, Αχιλλέας Μακρόπουλος θέλησε να πει δυο λόγια στην ομάδα, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Δώστε τα όλα για τον Παναθηναϊκό και αφήστε όλα τα υπόλοιπα σε εμάς για εμάς. Η διοίκηση θα είναι κοντά σας. Βασιζόμαστε σε εσάς, δώστε και την ψυχή σας για την ομάδα και όλα θα πάνε καλά».

Σαμαντούρα: «Ο ΠΑΟ στα ψηλότερα σκαλοπάτια»

Η προπονήτρια του Τριφυλλιού, Γιασεμή Σαμαντούρα με τη σειρά της τόνισε: «Πρώτα από όλα να ευχηθώ καλή χρονιά με υγεία σε όλες τις αθλήτριες, σε όλο τον κόσμο και σε όλο τον Παναθηναϊκό. Εμείς παραμένουμε στους στόχους που είχαμε ξεκινήσει από πέρσι. Πρώτα από όλα είναι να καταφέρουμε να έχουμε τον Παναθηναϊκό στα υψηλότερα σκαλοπάτια του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου.

Κατά δεύτερον να παίξει το νέο αίμα που έχει έρθει και φέτος στην ομάδα στο πλαίσιο μιας προσπάθειας που έχει ξεκινήσει από πέρσι. Τα νέα παιδιά φέραμε πέρσι στην ομάδα μαζί με τα νέα παιδιά που φέραμε φέτος να αποτελέσουν τη σπονδυλική της ομάδας και να φτιάξουμε μία ομάδα μέλλοντος.

Πιστεύω ότι αυτά τα παιδιά θα μάθουν δίπλα στις έμπειρες αθλήτριες της ομάδας όπως είναι η Τούλα Καλέντζου και η Αριστέα Μαγκλάρα. Αθλήτριες οι οποίες γνωρίζουν από πρωταθλητισμό και βοηθήσουν τις νέες αθλήτριες.

Ο τρίτος μας στόχος είναι να έρχεται ο κόσμος στο γήπεδο. Θέλω να έρχεται ο κόσμος στο γήπεδο και να φεύγει ικανοποιημένος από το θέαμα που θα παρουσιάζουμε μέσα στο γήπεδο.Θέλουμε τον κόσμο να έρθει δίπλα μας σε όλη αυτή την προσπάθεια.

Παράλληλα, θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση που είναι δίπλα μας και ιδιαίτερα τον πρόεδρο, κ. Αχιλλέα Μακρόπουλο».

Τρεις λέξεις για την νέα αγωνιστική σεζόν ζητήσαμε από την Τούλα Καλέντζου και μέσα από αυτές μπορεί ο καθένας να βγάλει συμπεράσματα για την ομάδα που χτίζεται καθημερινά στο κλειστό της Λεωφόρου: «Τι να πω τώρα; Δουλειά, διάθεση και διάρκεια»!

Μαγκλάρα: «Τρομερή χημεία με τον κόσμο»

Η Αριστέα Μαγκλάρα σχολίασε με τη σειρά της: «Η ομάδα σε μεγάλο ποσοστό είναι καινούργια αν και έχει κρατηθεί ο κορμός. Σε αυτή τη δεύτερη χρονιά τα πράγματα είναι ακόμα πιο οργανωμένα στο τμήμα. Είναι όμορφες οι αλλαγές στη Λεωφόρο, μοιάζει με νέο κλειστό! Στόχος μας είναι η τετράδα στο πρωτάθλημα και το φάιναλ 4 του Κυπέλλου», ενώ αφήνοντας μια υπόσχεση στον πιστό κόσμο του Τριφυλλιού που η ανταπόκρισή του είναι μοναδική στα δρώμενα του τμήματος, είπε: «Θα τα δώσουμε όλα εγώ και όλες οι κοπέλες. Τους θέλουμε όλους δίπλα μας. Έχουμε τρομερή χημεία με τους οπαδούς μας και τους θέλουμε διαρκώς κοντά μας και στη φετινή μας προσπάθεια».   

«Καλή χρονιά με υγεία» ευχήθηκε τέλος σε όλο το τιμ και  έφορος της ομάδας, Ηλίας Μιχαλαριάς.

Ευλογία και… φωτογραφίες!

Εκστασιασμένοι από την μαγεία του Τάφου του Ινδού, οι δυο παπάδες πριν ξεκινήσει ο αγιασμός έδωσαν «εντολή» να κρατήσουν ως ενθύμιο τις φωτογραφίες ενώ έδωσαν την ευλογία τους για πολλές επιτυχίες!

«Δουλειά, διάθεση και διάρκεια» «Δουλειά, διάθεση και διάρκεια» «Δουλειά, διάθεση και διάρκεια»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου