Κυριακή, 26 Αυγούστου 2012


Μεγαλομέτοχος ο Κόσμος σου


Ποιόν ευνοεί η ΑΜΚ των 6 εκατ. ευρώ;

Συντάκτης: Ζαχαρίας Χίσος

Μπορεί άπαντες να νόμιζαν πως η Γενική Συνέλευση της Παρασκευής 17/08 θα ήταν τυπικού χαρακτήρα και ότι η ΑΜΚ θα οριστεί στα 15 εκατ. ευρώ όπως είχε διαρρεύσει,  εντούτοις, έγινε η έκπληξη. Με την «Παναθηναϊκή Συμμαχία» να αποφασίζει πως είναι πιο… φρόνιμο να οριστεί η αύξηση στ 6 εκατομμύρια.
Η απόφαση αυτή μόνο ευνοϊκή δεν μπορεί να θεωρείτε για το Τριφύλλι, καθώς τα χρήματα που θα μπουν, και αν μπουν, δεν θα μπορέσουν να σε καμία περίπτωση να καλύψουν τις αυξημένες ανάγκες της ομάδας σε μια δύσκολη καμπή της σύγχρονης ιστορίας της.
Συγκεκριμένα, η… δικαιολογία που βγαίνει από τα στόματα των ανθρώπων που αποφάσισαν την εν λόγω αύξηση των 6 εκατ. ευρώ είναι ότι, δεν υπάρχει περίπτωση να καλυφθούν τα 15 μύρια και πως σε περίπτωση που εμφανιστεί σοβαρός ενδιαφερόμενος θα προκηρυχτεί νέα.
Δηλαδή, σε δουλειά να βρισκόμαστε…
Αυτό όμως που δεν μπορούμε να καταλάβουμε, και να ερμηνεύσουμε με το φτωχό μας το μυαλό, είναι, το τι άλλαξε μέσα σε δυο εβδομάδες και διαφοροποιήθηκαν τα σχέδια των διοικούντων της «πράσινης» ΠΑΕ για την ΑΜΚ. Τι ακριβός έγινε; Ποιος επέμενε να πέσει το ποσό και ποιον συμφέρει αυτή η κατάσταση; Καθώς, το μόνο σίγουρο είναι ότι τον Παναθηναϊκό δεν τον συμφέρει.
Επίσης, ιδιαίτερη εντύπωση μας κάνει το γεγονός ότι ο δεύτερος τη τάξει μέτοχος της ΠΑΕ, Ανδρέας Βγενόπουλος, εμφανίστηκε αρνητικός σε αυτή την απόφαση. Γεγονός που σημαίνει πως αιφνιδιάστηκε και ο ίδιος με την απόφαση της «παναθηναϊκής Συμμαχίας», καθώς σε δηλώσεις του τους άδειασε κανονικότατα...

Για ποιόν λόγο δεν είχε ενημερωθεί κανείς; Ο Κύριος Γόντικας ο οποίος είχε εξουσιοδοτηθεί από τον «Βγενό» γιατί δεν παραβρέθηκε στην συνεδρίαση;
Χωρίς να θέλω να γίνω μάντης κακών, ούτε να φέρω την καταστροφολογία, πολλά από τα πράγματα που λαμβάνουν χώρα στα σπλάχνα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μου φαίνονται ολίγον ύποπτα.
Υποτίθεται ότι θα πρέπει να γίνονται κινήσεις προς όφελος του συλλόγου και όχι προς το συμφέρον κάποιου ή κάποιον.
Όλη αυτή η κουβέντα γίνεται, διότι, το ποσό που χρειάζεται ο Παναθηναϊκός για να καταφέρει να βγάλει αξιοπρεπώς την χρονιά, είναι το λιγότερο 15 εκατ. ευρώ!
Ούτε 6 ούτε 8 ούτε 11. Τα 9 εκατομμύρια που θα υπολείπονται, ποιος α τα βάλει; Η «Παναθηναϊκή Συμμαχία» έχει μαζέψει λίγο πιο πάνω από τα 2 μύρια. Τα υπόλοιπά; 
Παράλληλα, με αυτήν της την κίνηση, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έκανε και τον πιο δύσπιστο φίλο του Παναθηναϊκού να πιστέψει στην υπόθεση του Βλάση Τσάκα και του Σαουδάραβα Πρίγκιπα.
Ας την άνοιγε στα 15 εκατ. ευρώ για να τελείωνε οριστικά αυτή η υπόθεση. Αλλά μήπως φοβούνται κάτι;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου