Τετάρτη, 22 Αυγούστου 2012


ΦΕΡΕΙΡΑ:«HΛΠΙΖΑ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΜΕ»


Στο γκολ που δεν μπήκε στάθηκε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, τονίζοντας πως ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα.Αρχικά ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δήλωσε:

«Θεωρώ ότι ήταν δύο διαφορετικά ημίχρονα για τον Παναθηναϊκό. Στο πρώτο ημίχρονο υπήρχε μεγαλύτερη πίεση, δεν υπήρχε ρυθμός, δεν υπήρχε εμπειρία και αντίθετα υπήρχε ένταση. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός ισορόπησε το παιχνίδι.
Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι. Βεβαίως ένα γκολ θα άλλαζε το παιχνίδι εντελώς. Είχαμε ευκαιρίες, δεν τις αξιοποιήσαμε, με αποτέλεσμα να κάνουμε πιο δύσκολα τα πράγματα για εμάς. Έχουμε ακόμα έναν αγώνα για να προσπαθήσουμε».
Για την κακή εικόνα του πρώτου ημιχρόνου: «Όπως είπα και πριν οι παίκτες αντιμετώπιζαν μια τέτοια διαδικασία για πρώτη φορά. Υπήρχαν νέες εμπειρίες. Το πρόβλημα ήταν πως δεν είχαμε καθαρό μυαλό.
Στο δεύτερο ημίχρονο είδαμε ότι μπορούσαμε να ισορροπήσουμε το παιχνίδι. Αυτό θα πρέπει να το κρατήσουμε για το παιχνίδι της Αθήνας».
Για το εάν έμεινε ικανοποιημένος: «Δεν θα έλεγα ότι είμαι ικανοποιημένος. Θα έπρεπε να διεκδικήσουμε τον αγώνα νωρίτερα. Όταν το κάναμε ήταν ήδη αργά. Θα έπρεπε να είχαμε μπει νωρίτερα στο παιχνίδι».
Για το πως τον δέχτηκαν στην Ισπανία: «Με δέχτηκαν καλά και όμορφα. Είδα παλιούς συνεργάτες οι οποίοι με καλωσόρισαν. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο και η φυσική εξέλιξη των πραγμάτων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου