Κυριακή, 26 Αυγούστου 2012


Το «χτίσιμο» του νέου Παναθηναϊκού (photos)

Το «χτίσιμο» του νέου Παναθηναϊκού (photos)

Ο νέος Παναθηναϊκός βρίσκεται στην πιο σημαντική φάση της νέας του εποχής, από τις 17 Αυγούστου έχει καταλύσει στο - απίστευτης ομορφιάς - ξενοδοχείο «ΜΟΝΤΑΝΑ» του Καρπενησίου και βάζει τις βάσεις για το... επόμενο κεφάλαιο της ιστορίας του.
Ο Αργύρης Πεδουλάκης έχει πάρει την «μπαγκέτα» στα χέρια του και προσπαθεί μαζί με τους συνεργάτες του να φτιάξουν την ομάδα από την αρχή. Κάτι που δεν είναι καθόλου εύκολο αφού από την παλιά... φουρνιά έχουν μείνει μόνο οι Δημήτρης Διαμαντίδης και Κώστας Τσαρτσαρής, οι οποίοι έχουν αναλάβει και... ειδικούς ρόλους.
Αν και πολλοί θεωρούσαν ότι τα πράγματα δεν θα είναι καλά στο ξεκίνημα της νέας προσπάθειας, διαψεύστηκαν. Το τεχνικό τιμ του Παναθηναϊκού, μπορεί να «χρεωθεί» ήδη την πρώτη επιτυχία της σεζόν, που δεν είναι άλλη από το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της ομάδας. Αν και σχεδόν όλοι οι παίκτες είναι καινούριοι στα «πράσινα» αποδυτήρια, ο Έλληνας προπονητής μαζί με τη βοήθεια των... παλιών έχει καταφέρει να διατηρήσει την ομάδα όπως ήταν και τα προηγούμενα χρόνια. Ως μια οικογένεια. Κάτι που μπορεί να το διαπιστώσει κανείς από την πρώτη στιγμή.
Ο Αργύρης Πεδουλάκης είναι αποφασισμένος να πετύχει. Ο Παναθηναϊκός σαφώς και αποτελεί για τον ίδιο τη μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του, αλλά με απόλυτη εμπιστοσύνη στις δυνατότητές του, αλλά και σε αυτές των συνεργατών του, έχει ήδη βάλει την ομάδα να περπατάει στο... μονοπάτι που θέλει.
Στο Καρπενήσι, σε καθημερινή βάση, γίνεται πάρα πολύ σκληρή δουλειά. Πρωί και απόγευμα. Ο Σάββας Αρώνης έχει βγάλει το... λάδι στους «πράσινους» αφού δεν τους έχει αφήσει σε... χλωρό κλαρί, με τους τελευταίους να τρέχουν αμέτρητα χιλιόμετρα και να χύνουν πολλά κιλά ιδρώτα. Και σαν να μην έφταναν αυτά και στο παρκέ τα ίδια. Ο «Αρτζι» δεν κατεβάζει ταχύτητα ούτε για πλάκα και η πολύ καλή προσπάθεια των παικτών του δίνει τη δυνατότητα, κάθε μέρα που περνάει να προσθέτει και νέα στοιχεία στο παιχνίδι του «εξάστερου».
Ακόμα μπορεί να είναι νωρίς, αλλά τώρα γίνεται όλη η δουλειά... Οι καινούριοι παίκτες φαίνεται πως έχουν αντιληφθεί πλήρως σε ποια ομάδα έχουν έρθει και ποιες είναι οι απαιτήσεις του «τριφυλλιού», με τον Αργύρη Πεδουλάκη και τους συνεργάτες του να έχουν κάθε λόγο να είναι αισιόδοξοι για τη χρονιά που ξεκινάει. Μια χρονιά που θα δώσει πολλά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου