Κυριακή, 2 Σεπτεμβρίου 2012


Δημοσίευση: 02.09.12 08:27 

Δεδομένη η επιστροφή στη Λεωφόρο για τον Παναθηναϊκό

Δεδομένη η επιστροφή στη Λεωφόρο για τον Παναθηναϊκό


Αποφασισμένοι να προχωρήσουν το θέμα της επιστροφής του Παναθηναϊκού στην ιστορική του έδρα εμφανίζονται ο Γιάννης Αλαφούζος και οι συνεργάτες του θέλοντας να αφήσουν… πίσω τους το… κρύο Ολυμπιακό στάδιο, το οποίο θεωρείται ασύμφορο από όλες τις… πλευρές για το «τριφύλλι». 
Οι επικεφαλής της διοίκησης του «τριφυλλιού» έχουν αποφασίσει πως η επιστροφή στο «Απόστολος Νικολαΐδης» θα ισχυροποιήσει την ομάδα, όχι μόνο αγωνιστικά, αλλά και εκτός των τεσσάρων βαθμών του γηπέδου, καθώς η κατασκευή του θα βοηθάει στην δημιουργία «καυτής» ατμόσφαιρας από τους φιλάθλους, κάτι που δύσκολα μπορεί να γίνει στο Ολυμπιακό Στάδιο του Αμαρουσίου, όπου οι κερκίδες έχουν μεγάλη απόσταση από τον αγωνιστικό χώρο, λόγω του στίβου. 
Βέβαια, από την απόφαση μέχρι την πράξη υπάρχει μεγάλη… απόσταση, καθώς για να μπορέσει να φιλοξενήσει το «Απόστολος Νικολαΐδης» αγώνες του Παναθηναϊκού θα πρέπει να γίνουν μελέτες για βελτιωτικά έργα και αύξηση της χωρητικότητας, τα οποία θα πάρουν τουλάχιστον 3 με 4 μήνες. 
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Η Πράσινη», χρειάζονται άμεσα υποστηρικτικά έργα στήριξης στο πέταλο των θυρών 6-7 και αλλαγής καθισμάτων, όπως αντικατάσταση του χλοοτάπητα, με το κόστος να ανέρχεται στις 700.000 ευρώ. 
Πάντως, όπως και να το δει κάποιος, η λύση της επιστροφής στην Λεωφόρο συμφέρει από την παραμονή στο… αχανές Ολυμπιακό Στάδιο, τα έξοδα για την χρησιμοποίηση του οποίου θεωρούνται δυσβάστακτα. Συγκεκριμένα, το «τριφύλλι» πληρώνει περισσότερα από 1 εκατομμύρια ευρώ ως «ενοίκιο», ενώ αν λάβουμε υπόψη και τα έξοδα από την φιλοξενία αγώνων, τότε καταλαβαίνουμε άμεσα πως οι «πράσινοι» μπαίνουν… μέσα. 
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των ανθρώπων του Παναθηναϊκού, αν τα έργα ξεκινήσουν άμεσα, η επιστροφή της ομάδας στο ιστορικό γήπεδο αναμένεται να γίνει στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, ή το αργότερο στην αρχή του επόμενου πρωταθλήματος.
http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου