Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2012


Σενάρια χωρίς καμία βάση χαρακτήριζαν το δημοσίευμα της εφημερίδας "Γάτα", συνεργάτες του Ανδρέα Βγενόπουλου, διαψεύδοντας το κατηγορηματικά με αυτό τον τρόπο.
Όπως συμπλήρωναν, ο Mr MIG δεν έχει προβεί σε καμία τέτοια κίνηση και επομένως, δεν υπάρχει λόγος να συντηρείται στην επιφάνεια το συγκεκριμένο θέμα.
Η εφημερίδα "Γάτα" υποστήριζε σε ρεπορτάζ της, ότι συνεργάτης του Βγενόπουλου αποκάλυψε σε παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού, πως βρίσκονται σε εξέλιξη διεργασίες προσέλκυσης σαουδαραβικών κεφαλαίων για τον Παναθηναϊκό.
Το σίγουρο είναι πως ο Ανδρέας Βγενόπουλος παρακολουθεί τα τεκταινόμενα στην ΠΑΕ και ενημερώνεται διαρκώς για όλα. Άλλωστε, ενδιαφέρεται προσωπικά για τις εξελίξεις, αφού είναι φίλαθλος της ομάδας και παραμένει ο πιο ενεργός και... ματωμένος οικονομικά, μέτοχος την τελευταία τετραετία.
Όσον αφορά την πιθανότητα της εκ νέου εμπλοκής του, προς το παρόν δεν έχει υλοποιηθεί ο βασικός όρος που είχε θέσει, δηλαδή η πλήρης ανάληψη των ευθυνών από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, που απορρέουν για τον Παναθηναϊκό από τη Διπλή Ανάπλαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου