Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2012


13 Σεπτεμβρίου 2012

Αλαφούζος:''Δεν κάνω πίσω με τίποτα.Θα διαλύσουμε την παράγκα'' 0  0 


O Γιάννης Αλαφούζος μιλώντας στο διοικητικό συμβούλιο της Παναθηναϊκής Συμμαχίας,τόνισε πως θα διαλύσει την παράγκα.

«Δεν θα κάνουμε πίσω. Έχουμε στοιχεία που θα καταθέσουμε και τα οποία δείχνουν για ποιο λόγο είπαμε αυτά που είπαμε στις ανακοινώσεις. Στο ελληνικό ποδόσφαιρο υπάρχουν παρασκήνιο και “παράγκα”. Στόχος είναι διαλύσουμε την “παράγκα” και όλα τα παιχνίδι να παίζονται επί ίσοις όροις εντός γηπέδου. Ακόμα δεν άρχισε το πρωτάθλημα και είδατε τι έγινε στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Δεν καταλαβαίνω τίποτα και θα πάω αυτό το θέμα μέχρι το τέλος, μέχρι τη δικαίωση και αυτός είναι ο πρώτος στόχος μας».

Μετά,το λόγο πήρε το μέλος της Συμμαχίας,Λιάνα Κανέλλη η οποία ρώτησε τον Αλαφούζο:

«Τόσα χρόνια ζούμε αυτή την “παράγκα”. Είσαι αποφασισμένος να το πας μέχρι το τέλος, διότι η “παράγκα” παραμένει ύστερα από τόσα χρόνια και βλέπουμε ποιος παίρνει τα πρωταθλήματα»με τον Mr ΣΚΑΪ να απαντά: «Δεν κάνω πίσω με τίποτα, δεν καταλαβαίνω τίποτα, θα πάω μέχρι το τέλος. Εμείς θέλουμε το 50-50 και γι’ αυτό θα κάνω τα πάνω για να το πετύχω. Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση. Έχει αηδιάσει ο κόσμος»!

Τέλος ο ιδρυτής της Παναθηναϊκής Συμμαχίας αναφέρθηκε στη Λεωφόρο:

«Σε 10 μέρες θα ξέρω ακριβώς πότε θα επιστρέψουμε, όταν θα έχω στα χέρια μου την τελική έκθεση των πολιτικών μηχανικών. Αρχικά μου έχουν πει ότι πρέπει να γίνουν κάποια μικρά έργα στις εξέδρες, αλλά μπορούν να λειτουργήσουν και η θύρα 6 και η 7 με κάποιες μικρές βελτιώσεις. Μόνο ο χλοοτάπητας πρέπει να αλλάξει και όλα τα έργα δεν πάρουν πάνω από ένα μήνα. Στόχος είναι να γυρίσουμε ίσως και το Δεκέμβριο στη Λεωφόρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου