Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 201215 Σεπτεμβρίου 2012


"Λογικό να θέλουμε ακόμα δουλειά

Ιδιαίτερα ευχαριστημένος από το πρώτο σημαντικό φιλικό του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν και τη νίκη κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα (70-64) εμφανίστηκε ο Αργύρης Πεδουλάκης μετά τον αγώνα. Ο Έλληνας τεχνικός στάθηκε στην καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας του, ενώ τόνισε ότι θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος για να «δέσουν» επιθετικά οι «πράσινοι». «Κάναμε ένα βήμα μπροστά», τόνισε σχετικά ο «Άρτζι».

«Είμαστε ευχαριστημένοι από την προσπάθεια όλων των παιδιών, δεομένου της χρονικής στιγμής που γίνεται το φιλικό και των ελλείψεων που είχαμε να αντιμετωπίσουμε σε καίριες θέσεις. Είναι κάτι που γίνεται φανερό και από τα 17 λάθη τα οποία κάναμε, καθώς κουράστηκαν κάποιοι από τους παίκτες που κλήθηκαν να καλύψουν το κενό των Διαμαντίδη-Ούκιτς. Είχαμε θετικά στοιχεία στον αμυντικό τομέα. Στον επιθετικό θέλουμε ακόμη δουλειά και είναι λογικό. Μας λείπει ακόμη η ομοιογένεια», τόνισε αρχικά στην επίσημη ιστοσελίδα του Παναθηναϊκού και πρόσθεσε:

«Γενικά πάντως, επαναλαμβάνω, είμαστε ευχαριστημένοι από ένα παιχνίδι που έγινε υπό ειδικές συνθήκες για εμάς, αφού ακόμη και ο Σοφοκλής που έπαιξε δεν μπορούσε να πάρει ιδιαίτερο χρόνο. Αγωνίστηκε περίπου 15 λεπτά. Σε ότι αφορά τους αυτοματισμούς που αναζητάμε, έγινε ένα βήμα μπροστά. Υπάρχουν παιδιά όμως που είναι πιο πίσω, όπως ο Άρμστρονγκ, και άλλα που βγήκαν μπροστά και ανταποκρίθηκαν σωστά, παίρνοντας εμπειρίες που θα είναι πολύ χρήσιμες στη διάρκεια της χρονιάς. Τα προβλήματα που είχαμε δεν τα βλέπουμε ως δικαιολογία για κάτι, αλλά ως ευκαιρία για να βγουν πιο μπροστά κάποια παιδιά, να κερδίσουν σε χρόνο και να είναι πιο έτοιμα στην πορεία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου