Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2012


Πεδουλάκης: "Ευκαιρία για να δούμε πράγματα"Για μια ακόμη φορά ο Αργύρης Πεδουλάκης στις δηλώσεις του μετά το ματς με το Ρέθυμνο υποστήριξε πως ο Παναθηναϊκός ως καινούρια ομάδα θέλει χρόνο ενώ τόνισε ότι παιχνίδια όπως αυτό με το ΑΓΟΡ χρησιμεύουν για χρήσιμα συμπεράσματα για όλους.
Αρχικά ο Πεδουλάκης είπε: «Είμαστε μια καινούργια ομάδα και χρειαζόμαστε χρόνο. Μέσα από τα παιχνίδια θα φτάσουμε στο σημείο που επιθυμούμε. Όσο για το πρωτάθλημα, δεν πιστεύω ότι αλλάζει πολύ. Ένα νέο στοιχείο είναι ο τέταρτος Αμερικάνος, στοιχείο που θα δυναμώσει τις ομάδες που βρίσκονται στα πιο κάτω επίπεδα της βαθμολογίας».
Και συνέχισε λέγοντας: «Ήταν μια ευκαιρία εμάς να δούμε κάποια πράγματα. Δοκιμάσαμε διαφορετικά σχήματα και καταστάσεις, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Πρέπει να σκέφτεσαι ως παίκτης. Στο πρώτομέρος πήγαμε εκ προθέσεως σε άμυνες που δεν ήταν συμβατές με τον αντίπαλο, για να «δοκιμάσουν» οι ψηλοί τα πόδια τους.
Στο τρίτο δεκάλεπτο ο «Σόφο» έκανε τη διαφορά ειδικά στην άμυνα. Τα παιδιά που δεν γνωρίζουν από το δικό μας πρωτάθλημα, κατάλαβαν ότι τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα σε τέτοιες έδρες. Συγχαρητήρια στο Ρέθυμνο, στην ομάδα και στον κόσμο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου