Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου 2012Πρόεδρος στο ΟΑΚΑ ο Γαλακτόπουλος

Ο πρώτος Ολυμπιονίκης πρόεδρος στο ΟΑΚΑ είναι πλέον γεγονός. Ο Πέτρος Γαλακτόπουλος αναλαμβάνει την θέση αυτή και μιλώντας στο gazzetta.gr ανέφερε πως στόχος του είναι το Στάδιο να πάρει και πάλι ζωή.


Ο κύβος ερρίφθη αναφορικά με το ποιος θα είναι ο νέος πρόεδρος του ΟΑΚΑ. Το τελευταίο διάστημα ακούστηκαν πολλά ονόματα, ενώ πολύ κοντά στο να αναλάβει τη θέση βρέθηκε και ο Γιώργος Ανατολάκης. Ωστόσο το όνομα που προτιμήθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr είναι αυτό του Ολυμπιονίκη σε Μεξικό (χάλκινο) και Μόναχο (ασημένιο) Πέτρου Γαλακτόπουλου και πλέον για πρώτη φορά στο ΟΑΚΑ θα είναι πρόεδρος κάτοχος μεταλλίου Ολυμπιακών Αγώνων.
Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον νέο πλέον πρόεδρο, ο οποίος μας επιβεβαίωσε την είδηση. Μίλησε για τους στόχους του, ενώ ανέφερε πως το θέμα έχει τελειώσει μιας και γράφτηκε και στο ΦΕΚ, ενώ υπήρξε και ενημέρωση από την Πολιτεία.
Κύριε Γαλακτόπουλε συγχαρητήρια για την θέση του προέδρου του ΟΑΚΑ. Πότε αναλαμβάνετε να νέα σας καθήκοντα;
«Σας ευχαριστώ πολύ. Ακόμα δεν γνωρίζω το πότε, ωστόσο έχει ήδη γραφτεί στο ΦΕΚ, ενώ με έχουν ενημερώσει και επίσημα από την Πολιτεία».
Ποιος είναι ο στόχος σας για το Ολυμπιακό συγκρότημα;
«Αρχικά θα πρέπει να γίνει ένας χώρος που να δίνει σε όλη τη νεολαία την Ολυμπιακή παιδεία, μιας παιδεία που διδάξαμε ως Έλληνες σε όλο τον κόσμο. Στόχος μου είναι αυτό το Στάδιο να πάρει ζωή όπως είχε και το 2004. Να γίνει πως το Καλιμάρμαρο που λέμε πως έγιναν οι πρώτοι Ολυμπιακοί Αγώνες, καθώς εκεί διεξήχθησαν οι δεύτεροι Ολυμπιακοί Αγώνες που διοργάνωσε η χώρα μας. Να γίνει η ψυχή του αθλητισμού μας».
Πως νιώσατε όταν σας είπαν πως θα αναλάβετε την συγκεκριμένη θέση;
«Αρχικά σκέφτηκα πως επιτέλους κάποιοι άρχισαν να σκέφτονται αλλιώς. Εγώ τους είχα πει πως αν ήταν να πάρω μια θέση, θα ήθελα να είναι αθλητική και ο μόνος χώρος ήταν το ΟΑΚΑ. Η αλήθεια είναι πως έχει τα μύρια προβλήματα, γιατί θα πρέπει επιτέλους να παράγει και κάτι».
Κλείνοντας και γνωρίζοντας πως ακόμα είναι πολύ νωρίς, τι είναι το πρώτο πράγμα στο οποίο θα ρίξετε βάρος;
«Το πρώτο που θα δώσω βάρος θα είναι η καθαριότητα, γιατί από εκεί αρχίζουν όλα. Ακόμα βέβαια είναι πολύ νωρίς και δεν έχω πατήσει εκεί το πόδι μου. Ελπίζω όλα να πάνε καλά και σας θέλω δίπλα μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου