Τρίτη, 4 Σεπτεμβρίου 2012

Ο «A» ΚΑΙ Ο «B» ΚΑΙ ΤΑ «ΣΤΡΑΤΙΩΤΑΚΙΑ» ΤΟΥΣ!


Ο «A» ΚΑΙ Ο «B» ΚΑΙ ΤΑ «ΣΤΡΑΤΙΩΤΑΚΙΑ» ΤΟΥΣ!

Share this:
Απορώ γιατί βλέπουμε ακόμα αυτό που εμείς ονομάζουμε «ελληνικό ποδόσφαιρο». Δηλαδή μέχρι που μπορεί να φτάσει αυτό το σαθρό οικοδόμημα. Aκούσαμε πάλι πολλά και διαφορα χθες το βραδυ στην «Δικη» του ΣΚΑΙ.
Αυτό που πραγματικά μου προξένησε εντύπωση ήταν ότι ΟΛΟΙ οι καλεσμένοι κράταγαν «πισινες» για τον φόβο των Ιουδαίων…Όλοι οι παρευρισκόμενοι θα είχαν στην άκρη του μυαλού τους το τι έγινε μόλις μια μέρα πριν με τον δημοσιογράφο του SporFM, Ασβεστά που κατέληξε στο νοσοκομείο μετά από άγριο ξυλοδαρμό….
Αυτός που πραγματικά με εξόργισε και θέλω να πιστεύω και όλους τους υγιείς σκεπτόμενους φιλάθλους ήταν ο πρόεδρος της ΚΕΔ, ο Σαρρής, με την παρεμβολή του.
Δεν γνώριζε,δεν είδε ,δεν ξέρει….και συνεχεια αναμάσημα στα λόγια του.
Βλέπεις δεν μπορεί να πάει κόντρα στα θέλω του αφεντικού του.
Εν ολίγης ,όλο το σκηνικό γύρω από τον ορισμό διαιτητών μοιάζει περισσότερο με δικτατορικό καθεστώς όπου ο A και ο B (καλά όλοι ξέρουν πλέον ποιοι είναι…) ορίζουν μονοι τους τους «διαιτητές στρατιώτες» και η ΚΕΔ υποτάσσεται στα «θέλω» τους.
Όλα αυτά βεβαια γίνονται με την ίδια την ανέχεια του σαθρού κράτους που ζούμε.Αντί να τους ξεσκεπάσει μια και καλή και να τους βάλει εκεί που πρέπει,παρακολουθεί αμέριμνο σαν να μην συμβαίνει τίποτα.
Δεν ξέρω αλλά όλο αυτό το σύστημα μου με έχει πνίξει ως πολίτη και ως οπαδό με έχει φέρει στα πρόθυρα της ασφυξίας και δεν το λέω χάρη λόγου, το εννοώ!
Βαρέθηκα να προσπαθώ για πράγματα στη ζωή μου χωρίς να θέλω ή να προσπαθώ να αδικήσω τον διπλανό μου, όπως και πολύς κόσμος, να έχω τις αγωνίες μου για το αύριο που είναι μετέωρο… και ταυτόχρονα να βλέπεις να συζητάνε κάποιοι ΔΗΜΟΣΙΑ σε μία τηλεοπτική εκπομπή για λαμόγια που αποδεδειγμένα (μιλάμε για τηλεφωνικές συνομιλίες καταγεγραμένες) έχουν εμπλακεί σε κακουργηματικές πράξεις και να μου λένε κάτι πολιντικάτιδες ναι και πρέπει να το αλλάξουμε να προχωρήσουμε μπροστά και να τιμωρηθούν (κάποια στιγμή ίσως και μετά από 10 χρόνια) κάποιοι.
Αν δεν πληρώσεις την εφορία και τα αντισυνταγματικά χαράτσια τους καταλήγεις, εσύ ο φουκαράς Έλληνας στην φυλακή γιατί δεν έβγαινες οικονομικά για να συντηρήσεις ούτε την οικογένεια και τα παιδάκια σου, και οι εγκληματίες με κατηγορίες επιπέδου κακουργήματος (!!!!) είναι ακόμα έξω συνεχίζουν το θεάρεστο έργο τους και δεν τίθενται ούτε καν σε καθεστώς διαθεσιμότητας!
Τι προσπαθείτε πλέον κύριοι;;να εξαφανίσετε εντελώς τους υγιείς φιλάθλους και να μείνουν μονο τα λαμόγια και οι αλήτες;;
Mike N.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου