Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2012

Πιθανή λύση στον Ερασιτέχνη από νέο επιχειρηματία

Ο Αχιλλέας Μακρόπουλος μίλησε για τη συνάντηση που είχε με τον Γιάννη Αλαφούζο, για την επιστροφή στη Λεωφόρο, αλλά και για τη λύση από κάποιον επιχειρηματία Παναθηναϊκό...Μία ημέρα μετά τη συνάντηση με τον Γιάννη Αλαφούζο
ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Αχιλλέας Μακρόπουλος, έκανε δηλώσεις στην αθλητική εφημερίδα «Sportday» αναφορικά με τις συζητήσεις του με τον ιδρυτή της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας», τα προβλήματα του Ερασιτέχνη, αλλά και την πιθανή λύση που μπορεί να έρθει από κάποιον επιχειρηματία Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα:


«Ο κύριος Αλαφούζος είναι δυναμικός άνθρωπος και με διαβεβαίωσε ότι θα σταθεί στο πλευρό του Παναθηναϊκού. Είναι ευχάριστο για μας το γεγονός της επιστροφής τής ομάδας στη Λεωφόρο, κάτι που θα ξέρουμε αν θα συμβεί άμεσα, σε 10 ημέρες. Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στον Ερασιτέχνη. Ήρθα να εξυγιάνω τον σύλλογο, αλλά χωρίς βοήθεια από επιχειρηματίες Παναθηναϊκούς δεν μπορώ να συνεχίσω. Αύριο το πρωί έχω ένα ραντεβού με κάποιον επιχειρηματία Παναθηναϊκό και αν πάει καλά, θα δοθεί λύση».


www.greenzone.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου