Πέμπτη, 6 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΥΤΟ ΓΚΟΛ

Ο Α. ΚΑΡΠΕΤΟΠΟΥΛΟΣ 
γράφει για το πρόβλημα του Π.Α.Ο
Αυτογκόλ

<<Πώς την είδες τη δημοσιοποίηση του συμφωνητικού
της μεταβίβασης των μετοχών από τον Γιάννη στην ''Παναθηνα'ι'κή συμμαχία>>ρώτησα φίλο νομικό.
<<Κάτι λιγότερο σοβαρό από το ΜοU κάποτε με τον Τσάκα>> μου απάντησε.Πέρα από τα χωρατά, άν ο Τζίγκερ έπεισε τον Αλαφούζο να πάρει τις μετοχές χωρίς όρους μπράβο του:ο άνθρωπος γλύτωσε από τρεις βραχνάδες(τη ΓΗΠΕΛ,τον Βοτανικό και τους οπαδούς του ΠΑΟ που δεν γούσταραν) έχοντας,δώσει μόνο κάποιες προφορικές εγγυήσεις στον Αλαφούζο.Προσοχή πρόκειται για ηθικές δεσμεύσεις απέναντι στον Αλαφούζο και όχι απέναντι στον Παναθηναϊκό. 

ΔΕΝ ΑΜΦΙΒΑΛΩ πώς ο Τζίγκερ μπορεί π.χ να δώσει στον Αλαφούζο τα χρήματα για την αποζημίωση του ΑΚΤΟΡΑ έτσι και βαλτώσει οριστικά ο Βοτανικός.Όμως αν ο Αλαφούζος φύγει απο την''Παναθηνα'ι'κή συμμαχία'' τι δεσμεύει το Γιάννη να βάλει τα χρήματα που του υποσχέθηκε.Απολύτως τίποτα! Τον ΑΚΤΟΡΑ και όποιο άλλο(τον Μπάμπη τον Βωβό π.χ) θα τον αποζημιώσει το επόμενο κορόιδο που θα γίνει μεγαλομέτοχος,αν το εγχείρημα της ''Συμμαχίας'' δεν προχωρήσει:αυτός είναι ο λόγος που δεν βλέπω κανένας να βάζει χρήματα όχι σε αυτή την ΑΜΚ αλλά και σε καμία από τις υπόλοιπες! Αν τώρα(όπως εγώ θέλω να πιστεύω) υπάρχουν συμφωνίες μεταξύ των δύο και με ρήτρες,που αφορούν τη ΓΗΠΕΛ ,τον ΑΚΤΟΡΑ,την Παιανία,το τι θα γίνουν οι μετοχές έτσι και η ''Συμμαχία'' διαλυθεί κ.λ.π τότε ας μας τις δείξουν,ο κόσμος πρέπει να ξέρει.
Η ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΗΣΗ ήταν αυτογκόλ,η χωρίς όρους απόκτηση των μετοχών της ΠΑΕ σημαίνει ότι εν λευκώ  αναλαμβάνει η ''Συμμαχία''΄,όχι μόνο τα προηγούμενα χρέη(που και αυτά έπρεπε να ελεγχθούν),αλλά και το σύνολο μελλοντικών υποχρεώσεων.Τα χρήματα που σήμερα συγκεντρώνονται μπορεί αύριο να καταλήξουν στο Βωβό και τον Μπόμπολα...
Sport Day 6/9/12

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου