Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2012

«ΑΛΛΟΥ ΠΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ»…. ΝΕΑ ΑΠΩΛΕΙΑ


«ΑΛΛΟΥ ΠΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ»…. ΝΕΑ ΑΠΩΛΕΙΑ


Ο Παναθηναϊκός έμεινε στην ισοπαλία με τον Ατρόμητο πετώντας δυο ακόμη βαθμούς. Οι πράσινοι κατάφεραν να προηγηθούν στο πρώτο μέρος αλλά στο δεύτερο έδωσαν αδικαιολόγητο χώρο στους φιλοξενούμενους που αντέδρασαν και πήραν την ισοπαλία.
Με ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με το ματς κόντρα στην Μάριμπορ αλλά και αυτό κόντρα στον Πανθρακικό παρατάχθηκε κόντρα στον Ατρόμητο ο Παναθηναϊκός.
Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα επανέφερε στην ενδεκάδα τους Μαρίνο, Πίντο, Μαυρία, Τοτσέ και Φορναρόλι που δεν είχαν αγωνιστεί στο παιχνίδι της Σλοβενίας ενώ και το σχήμα των πράσινων ήταν σαφώς πιο ορθολογικό και επιθετικό.
Και πάλι όμως οι πράσινοι ήταν αδιόρθωτοι και έκαναν ένα κακό παιχνίδι. Στο πρώτο μέρος είχαν την υπεροχή, την κατοχή, την κυκλοφορία αλλά όχι της φάσεις. Κατάφεραν όμως να προηγηθούν.
Στο δεύτερο μέρος ο Παναθηναϊκός αδικαιολόγητα γύρισε πίσω, έδωσε χώρο στον Ατρόμητο μάλλον για να κρατήσει τη νίκη ενώ από το 57′ ο Φερέιρα έκανε αλλαγή βγάζοντας τον Φορναρόλι και βάζοντας τον Ζέκα κάνοντας πιο αμυντική την ομάδα του.
Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ο Ατρόμητος να πάρει την υπεροχή και να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης με τον Ιγκλέσιας στο 76′. Ο Φερέιρα προσπάθησε με την αλλαγή του Κουίνσι να κάνει πιο επιθετικό τον Παναθηναϊκό αλλά δεν δημιούργησε κλασικές ευκαιρίες για γκολ.
www.panathinaikoskosmosContinue Reading →

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου