Κυριακή, 9 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΡΟΣΟΣΧΗ,ΠΡΟΣΟΧΗ..ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΚΟΡΙΟΙ!!INΠΡΟΣΟΣΧΗ,ΠΡΟΣΟΧΗ..ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΚΟΡΙΟΙ!!

 Καλημέρα φίλοι μου.Μην σας παραξενεύει καθόλου ο τίτλος του κειμένου σήμερα!Πραγματικά διαπιστώθηκε ότι κυκλοφορούν «κοριοί» που καταγραφουν τα πάντα..
στης συνομιλίες με τον κωδικό «Derby»!
Πολύ καλά καταλάβατε…μας παρακολουθούν όλους μας και κυρίως τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού,νυν και πρώην.
Τι μας λέει δηλαδή σήμερα σε πρωτοσέλιδο η «εφημερίδα» του k.Γκόντζου και που αναδημοσιεύουν όλα τα σετ και ΜΜΕ;; ότι ο Γιώργος ο Kαραγκουνης» κατά την διάρκεια της παραμονής του στο Λονδίνο πήρε τον Δομάζο τηλέφωνο και του είπε τα ακόλουθα,όπως ακριβώς δημοσιεύονται παντού…
Αναλυτικά ο διάλογος των δύο ανδρών όπως δημοσιεύετε στην εφημερίδα «Derby»:
Καραγκούνης: «Σε ευχαριστώ για όσα έκανες να παραμείνω στον Παναθηναϊκό. Είναι τιμή μου που το προσπάθησες εσύ. Ξέρεις πως θα ήθελα πολύ να μείνω στην ομάδα που μεγάλωσα, αλλά δυστυχώς δεν έγινε».
Δομάζος: «Γιώργο, δεν είσαι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που φεύγει έτσι από τον Παναθηναϊκό. Εγώ από την αρχή πίστευα πως η σημαία έπρεπε να παραμείνει στη θέση της και έκανε ότι μπορούσα για αυτό».
Καραγκούνης: «Ολα εδώ είναι φανταστικά. Δεν μπορείς να καταλάβεις πως μου μιλάνε και πόσο με σέβονται».
Δομάζος: «Είναι φυσικό, αφού είσαι μεγάλο όνομα και παικταράς»
Καραγκούνης: «Ελπίζω όλα να πάνε καλά και να τελειώσει το θέμα της μεταγραφής μου με τις υπογραφές. Τέλειωσαν οι εξετάσεις και περιμένω να ολοκληρωθεί το θέμα».
Δομάζος: «Θα πάνε καλά και μην ανησυχείς. Παίξε εσύ την μπάλα που ξέρεις και δικαίωσε εμένα και όσους παλέψαμε για να μείνεις στον Παναθηναϊκό».
Δηλαδή τι θέλει να μας πει ο ποιητής και δη ο k.Γκόντζος;…η ότι στέκονταν διπλα στον Δομάζο και του έλεγε ο Δομάζος «άκου ρε Κώστα τι θα πω με τον Καραγκούνη και κανε ένα αρθράκι  για να φανούμε ότι προσπαθούμε για το καλο της Πανάθας…» η ο Γκόντζος είχε πάει στο Λοδίνο και πήρε από πίσω τον Καραγκούνη και έγινε το ίδιο…η τέλος,συνεννοήθηκε με την ΚΥΠ και του έδωσαν σούπερ «κοριούς» για να παρακολουθεί τους πάντες!
A,ρε Κώστα έχεις ξεφύγει τελείως τώρα που «έσφιξαν τα γαλατα» με την «απαοχωρηση» του αφεντικού σου και κοιτάς να ανεβάσεις της πωλήσεις με καινούργια κόλπα μπας και εξασφαλίσεις τα προς το ζην…
Πάλι η προσπάθεια η καθημερινή να το παίξεις «ενωτικός» και να σπείρεις με τον τρόπο που μονο εσύ ξέρεις την διχόνοια….
Σε έχουμε πάρει πλέον πρέφα Κώστα και δεν πείθεις κανένα.
Συνέχισε το όμορφο παραμύθι σου.Μονο γέλιο προκαλείς.
Mike N.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου