Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2012

ΜΠΡΑΒΟ MΑΚΡΟΠΟΥΛΕ.. ΠΕΣΤΑ!


ΜΠΡΑΒΟ MΑΚΡΟΠΟΥΛΕ.. ΠΕΣΤΑ!

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Αχιλλέας Μακρόπουλος, ξεκαθάρισε ότι πλέον δεν σκοπεύει να πληρώσει άλλα χρήματα για την ανδρική ομάδα βόλεϊ του και ότι που έχουν την ευθύνη ας αναλάβουν και της ευθύνες τους!
Ο Πρόεδρος του Παναθηναϊκού Α.Ο, Αχιλλέας Μακρόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση μετά την ολοκλήρωση των διακανονισμών που αφορούσαν το ΤΑΑ Παναθηναϊκός:
«Με μοναδική μου πρόθεση να σωθεί το γόητρο του ιστορικού τμήματος και αφού δεν βρέθηκε ουδείς να με βοηθήσει σε όλη αυτή την ‘περιπέτεια’ της αδειοδότησης θέλω να πληροφορήσω τον κόσμο του Παναθηναϊκού ότι τελεσφόρησαν οι προσπάθειες διακανονισμού των τελεσίδικων αποφάσεων.
Ας μην εκληφθεί η υποχώρηση αυτή ως αδυναμία γιατί δεν πρόκειται να υπάρξει άλλη από πλευράς μου σε ότι αφορά το ΤΑΑ. Θέλω να είμαι ξεκάθαρος ότι οι τύχες του τμήματος βαραίνουν πλέον το προεδρείο του ΤΑΑ και τους χορηγούς, που θα είναι και οι πλέον αρμόδιοι αν χρεωθεί ο Σύλλογος έστω και ένα ευρώ την τρέχουσα αγωνιστική σεζόν.
Στέλνω μήνυμα στον κόσμο του Συλλόγου που αγωνιά για τα χρέη ότι προσωπικά δεν παρεκκλίνω από τον αρχικό προγραμματισμό των υποσχέσεων μου που έχει στόχο την εξυγίανση. Ζητώ συνεργασία με την ΠΑΕ και την ΚΑΕ σε όλα τα επίπεδα για να γίνει βιώσιμος ο Παναθηναϊκός μας και να μπορούμε ξανά με υπερηφάνεια να είμαστε πρώτοι σε όλα τα σπορ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου