Τετάρτη, 5 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΑΓΚOΣΜΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ Ο «ΚΑΡΑ» ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ «MARCA»!ΠΑΓΚOΣΜΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ Ο «ΚΑΡΑ» ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ «MARCA»!

 
Aρθρο-υπόκλιση της Μarca για την ποδοσφαιρική αξία του Γιώργου Καραγκούνη! Κείμενο που δεν έχει γραφτεί ποτέ στην Ελλάδα! 
Χωρίς να γνωρίζει τις όποιες παραμέτρους που του είναι σίγουρα αδιάφορες. Βλέποντας το μόνο από την ολοκάθαρη ποδοσφαιρική σκοπιά του. Χωρίς να τον νοιάζει τι, πως και γιατί, ο εξαιρετικός δημοσιογράφος της εφημερίδας Marca δεν καταπιάστηκε με κάτι δικό του, αλλά με τον Γιώργο Καραγκούνη. Με τίτλο «Μία ομάδα για τον Καραγκούνη» εκφράζει όλες τις εύλογες απορίες του αναφορικά με την αδιαφορία των ομάδων στο πρόσωπο του Ελληνα μέσου.
Και δεν αναφέρεται μόνο στα ελληνικά κλαμπς, αλλά ξεκάθαρα απευθύνεται σε όλες τις ομάδες του κόσμου. Ο Jaime Rincon τον αποθεώνει και γράφει για τον Κάρα κουβέντες που δεν έχουν γραφτεί ξανά για Ελληνα ποδοσφαιριστή, δείχνοντας τον σεβασμό που υπάρχει στο πρόσωπο του στο εξωτερικό.
«Ηταν ο ήρωας της Ελλάδας και ένα από τα αστέρια της στο πρόσφατο EURO. Ο Γιώργος Καραγκούνης, ο Ελληνας πολεμιστής, ο capitán της τελειότητας και ο Αγιος του εθνικού συγκροτήματος του Φερνάντο Σάντος παραμένει αυτή τη στιγμή χωρίς ομάδα. Δεν συμφώνησε στην επέκταση του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό και ούτε στην Ελλάδα ούτε και στην Ευρώπη εμφανίστηκαν ομάδες διαθέσιμες να του δώσουν μία ευκαιρία.
Μα στα αλήθεια, δεν υπάρχει καμία ομάδα που να χρειάζεται έναν Καραγκούνη; Σε ένα καλοκαίρι που η Μπάγερν έδωσε 40 εκατ. για τον Χάβι Μαρτίνεθ, που η Ζενίτ τρελάθηκε και εκταμίευσε 80 εκατ. για τους Χουλκ-Βίτσελ και η Τσέλσι 30 εκατ. για έναν υποσχόμενο Βραζιλιάνο (Οσκαρ) που θα έχει μικρό χρόνο συμμετοχής, κανείς δεν θέλησε να αποκτήσειΔΩΡΕΑΝ έναν τόσο σημαντικό μέσο; Εναν μπαρουτοκαπνισμένο πολεμιστή  που έχει δώσει το παρών σε χιλιάδες μάχες και που μπορεί να βοηθήσει για τουλάχιστον δύο σεζόν ακόμα.
Τα 35 χρόνια που αναγράφονται στο βιογραφικό του αναμφίβολα αποτελούν τροχοπέδη. Αλλά, κανείς δεν είδε τα όσα σπουδαία έκανε στο EURO ο Γιώργος; Το παρελθόν του σε Ιντερ και Μπενφίκα αρκεί ώστε να διαλύσει τις αμφιβολίες για το εάν μπορεί να τα καταφέρει σε κάποια κορυφαία λίγκα. Αλλά, μα καλά οι 100+ συμμετοχές του με το εθνόσημο δεν αρκούν ώστε να βρει τουλάχιστον ομάδα στην ίδια την χώρα του;
Στο Παναθηναϊκό ξεκίνησε μία επαναδιαπραγμάτευση αναφορικά με τα συμβόλαια των παικτών του, ώστε να γίνει μείωση στους μισθούς. Εκεί ξεκίνησε και διαφορά μεταξύ της ομάδας και του Ελληνα αρχηγού. Τώρα ο Καραγκούνης βρίσκεται ένα βήμα από την απόσυρση του εφόσον δεν βει ομάδα. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ. Υπάρχει Καραγκούνης, για λίγο ακόμα… »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου