Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΠO ΛΕΩΦOΡΟ ΣΕ ΒΟΤΑΝΙΚO Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚOΣ


ΑΠO ΛΕΩΦOΡΟ ΣΕ ΒΟΤΑΝΙΚO Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚOΣ

 
Στον Παναθηναϊκό εντείνουν τις προσπάθειες για επιστροφή στη Λεωφόρο από τον Γενάρη, ενώ Γιάννης Αλαφούζος και Αχιλλέας Μακρόπουλος παλεύουν την υπόθεση του Βοτανικού.
Ο Παναθηναϊκός θέλει να φύγει από το ΟΑΚΑ και να πάει στη Λεωφόρο.
Μετά την αυτοψία που έγινε στο «Απόστολος Νικολαΐδης» οι άνθρωποι του Τριφυλλιού έχουν καλύτερη εικόνα για την κατάσταση που υπάρχει στην ιστορική έδρα των πρασίνων. Οι εργασίες που πρέπει να πραγματοποιηθούν ώστε το γήπεδο να είναι έτοιμο στις αρχές του νέου έτους είναι συγκεκριμένες.
Πρώτα από όλα θα πρέπει να αντικατασταθεί ο χλοοτάπητας ώστε να μπορεί να βελτιωθεί η εικόνα του. Στις θύρες «6″ και «7″ πέρα από τα έργα στήριξης θα πρέπει να μπουν και καθίσματα. Τέλος, είναι απαραίτητες ορισμένες επεμβάσεις στους βοηθητικούς χώρους του γηπέδου.
Δεν εγκαταλείπει τον Βοτανικό ο Αλαφούζος
Από εκεί και πέρα ο Γιάννης Αλαφούζος δεν εγκαταλείπει το πλάνο του Βοτανικού. Για αυτό το λόγο άλλωστε βρίσκεται σε συχνή επικοινωνία τόσο με τον Αχιλλέα Μακρόπουλο όσο και με τον Γιώργο Καμίνη.
Έχετε ενημερωθεί άλλωστε για την πρόθεση του προέδρου του Ερασιτέχνη να συναντηθεί άμεσα με τον Δήμαρχο Αθηναίων. Οι δύο πλευρές είχαν επικοινωνία και μέσα στο καλοκαίρι όμως λόγω βεβαρημένου προγράμματος η συνάντησή τους μετατέθηκε για τον Σεπτέμβριο.
Από την πλευρά του ο Γιάννης Αλαφούζος πιέζει ώστε να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι οι τρεις εμπλεκόμενες πλευρές (Ερασιτέχνης, ΠΑΕ και Δήμος) ώστε να βρεθεί λύση. Ο εμπνευστής της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» γνωρίζει τις οικονομικές δυσκολίες που υπάρχουν για την ολοκλήρωση του εγχειρήματος και για αυτό το λόγο αναζητά λύσεις.
Η σκέψη που δείχνει αυτή τη στιγμή να έχει προβάδισμα είναι το έργο να χρηματοδοτηθεί μέσα από επιδοτήσεις του Δήμου Αθηναίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου