Πέμπτη, 6 Σεπτεμβρίου 2012

ΧΑΡΑΖΟΥΝ ΚΟΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΚΑΙ ΜΑΚΡOΠΟΥΛΟΣ!ΧΑΡΑΖΟΥΝ ΚΟΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΚΑΙ ΜΑΚΡOΠΟΥΛΟΣ!

Να λύσουν τις διαφορές που υπάρχουν και να συνεργαστούν αποτελεσματικότερα συμφώνησαν στη συνάντηση που είχαν την Πέμπτη οι Αχιλλέας Μακρόπουλος και Γιάννης Αλαφούζος.
Οι δύο άνδρες συζήτησαν για τις σχέσεις που διέπουν την ΠΑΕ και τον Ερασιτέχνη και οι οποίες έχουν περάσει από… πολλά κύματα τα τελευταία χρόνια. Άλλωστε στο πρόσφατο ΔΣ της ΠΑΕ, ο Αχιλλέας Μακρόπουλος είχε εκφράσει τα παράπονα του για αμέλεια απέναντι στον Ερασιτέχνη.
Ο Γιάννης Αλαφούζος όμως, είναι αποφασισμένος να συνεχίσει να λειτουργεί ενωτικά και για αυτό έχει ανοιχτή γραμμή με τον Αχιλλέα Μακρόπουλο, ώστε να υπάρξει καλύτερη συνεννόηση και κατανόηση.
Δεδομένο είναι ότι συζητήθηκε το θέμα της Διπλής Ανάπλασης, της κατασκευής των εγκαταστάσεων του Ερασιτέχνη στον Βοτανικό και την πιθανότητα επιστροφής της ομάδας ποδοσφαίρου στο «Απόστολος Νικολαϊδης».
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:
«Σε ιδιαίτερα θερμό και Παναθηναϊκό κλίμα, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης (6/9/2012) συνάντηση κορυφής μεταξύ του Προέδρου της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, Ιωάννη Αλαφούζου, του Προέδρου του Παναθηναϊκού Α.Ο, Αχιλλέα Μακρόπουλου και του A’ Αντιπροέδρου του Συλλόγου μας, Νικολάου Μακρόπουλου.
Οι Παναθηναϊκοί παράγοντες έβαλαν σε πρώτη φάση τα θεμέλια για μια ευρύτερη συνεργασία με χάραξη κοινής πορείας και στόχο την παναθηναϊκή ενότητα, την ευημερία του Συλλόγου και την καθιέρωσή του σε όλα τα επίπεδα. Παράλληλα, δόθηκε η υπόσχεση για αμοιβαία στήριξη μεταξύ των δυο πλευρών πάντα με γνώμονα το συμφέρον του Παναθηναϊκού.
Τέλος, ο Πρόεδρος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας δεσμεύτηκε να επισκεφτεί τα γραφεία του Ερασιτέχνη, προκειμένου να γνωριστεί με το διοικητικό συμβούλιο και να συζητήσει όλα τα θέματα που απασχολούν το Τριφύλλι».
Αναλυτικά η ανακοίνωση της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας»:
«Ο Γιάννης Αλαφούζος είχε, το πρωί της Πέμπτης (6/9/12), συνάντηση με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού Α.Ο, Αχιλλέα Μακρόπουλο και τον A’ Αντιπρόεδρο, Νίκο Μακρόπουλο.
Σκοπός του ραντεβού ήταν η χάραξη κοινής πορείας σε όλους του τομείς, κάτι που θα φέρει την ενότητα και την καθιέρωση του μεγαλύτερου συλλόγου της χώρας στην κορυφή.
Οι δύο πλευρές δεσμεύτηκαν για αμοιβαία στήριξη σε κάθε ζήτημα που αφορά τον Παναθηναϊκό, ενώ ο ιδρυτής της Παναθηναϊκής Συμμαχίας τόνισε ότι σύντομα θα επισκεφτεί τα γραφεία του Ερασιτέχνη προκειμένου να γνωριστεί και με τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και να βοηθήσει σε οτιδήποτε χρειαστεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου