Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2012

ΚΟΥΛΑ… ΠΟΛΥ Κ*ΛOΠΑΙΔΟ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ!


ΚΟΥΛΑ… ΠΟΛΥ Κ*ΛOΠΑΙΔΟ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ!

Η ιστορία μας είναι εντελώς φανταστική και προσπαθεί να δείξει τον «πλασματικό» τρόπο σκέψης των… λιμανίσιων.
Ο Χαράλαμπος (πρωταγωνιστής της ιστορίας μας) έχει στρωθεί με τις μπιρίτσες του και παρακολουθεί τον γαύρο, στον αγώνα για το Τσάμπιονς Λιγκ με τους Γερμανούς της Σάλκε.
Βλέπει ο Χαράλαμπος ότι δεν τραβάει με τίποτα «η Μπαρτσελόνα της Ελλάδας» (εδώ γελάτε…) και σκέφτεται ότι κάτι θα γίνει και θα το «καθαρίσουμε» το «ματσάκιον» μιας και ο Κυριάκος, παιδί δικό μας είναι, όλο και κάτι θα κάνει να μας βολέψει.
E  δε γίνεται… ολόκληρο παιχταρά τον κάναμε και τον δώσαμε στους Γερμανούς, να μην μας «βοηθήσει»?
Έλα ντε που ο Κυριάκος παίζει με δύναμη και πάθος για την ομάδα του και προσπαθεί να κερδίσει!!! Πάει η μπάλα στο κεφάλι του Κυριάκου, σκοράρει, πανηγυρίζει σαν τρελός, το γκολ ακυρώνεται (ούτε ο Περπινιάδης δεν θα το ακύρωνε) και ο Κυριάκος διαμαρτύρεται έντονα στον διαιτητή.
Τι ήταν να το κάνει? Έπεσε το «τηγάνι» να τον φάει.
Ο φίλος μας, ο Χαράλαμπος, λέει στην Κούλα: «Κούλα, πολύ κ*λόπαιδο ο Κυριάκος. Τον κάναμε παίχτη κι αυτός διαμαρτύρεται, το κ*λόπαιδο..».
Το καταπίνει κι αυτό ο Χαράλαμπος και σκέφτεται ότι θα έρθει κάποια άλλη στιγμή που ο Κυριάκος θα ξεχρεώσει την μεταγραφή του…
Περνάνε αρκετά λεπτά και κάποια στιγμή η μπάλα κατευθύνεται στο τέρμα των Γερμανών… έτοιμος ο Χαράλαμπος να πανηγυρίσει, αλλα νάσου πάλι το Κ*λόπαιδο ο Κυριάκος, πετιέται και προλαβαίνει πριν η μπάλα μπει στα δίχτυα!
Ο Χαράλαμπος στο σπίτι του βράζει από αγανάκτηση, όπως και οι θεατές στο μεγάλο «τηγάνι». Τα κοσμητικά επίθετα δίνουν και παίρνουν για το κ*λόπαιδο τον Κυριάκο που τους κάνει τέτοιο κάζο!
Ο Χαράλαμπος έχει τρελαθεί και κοντεύει να πιάσει την Κούλα από τον λαιμό… «ρε Κούλα,τι κ*λόπαιδο έχει γίνει αυτός ο Κυριάκος!δεν σέβεται τίποτα… αλλά δεν φταίει μονο αυτός, φταίει και ο πρόεδρος που αντί να του τραβήξει το αυτί πριν τον αγώνα, τον… τίμησε!».
Με όλα αυτά που γίνονται έρχεται κάποια στιγμή το τέλος του αγώνα και ο Θρήνος της Ευρώπης, αντί να έχει φάει 4 γκολ, έφαγε μονο 2. Το Κ*λόπαιδο ο Κυριάκος πανηγυρίζει σαν τρελός και η κερκίδα αλλά και ο Χαράλαμπος, βράζουν και βρίζουν.
Όλοι αποχωρούν και το μονο που σκέφτονται, μεταξύ αυτών και ο Ζαρντίμ, τελικά είναι: «πολύ Κ*λόπαιδο ο Κυριάκος«!!
Ο δικός μας Χαράλαμπος, κοντεύει να σπάσει την τηλεόραση και με την παρέμβαση της Κούλας προσπαθεί να ηρεμήσει… ψελλίζοντας στο τέλος:
«Κούλα,πολύ Κ*λόπαιδο ο Κυριάκος, αντί να μας βοηθήσει μας έθαψε» !
Mike N

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου