Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2012

Επιτραπέζια Αντισφαίριση: Ανακοίνωση West Block


Επιτραπέζια Αντισφαίριση: Ανακοίνωση West Block


ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Α.Ο 
Δευτέρα 03 Σεπτεμβρίου, 2012α-α+


Επιτραπέζια Αντισφαίριση: Ανακοίνωση West Block
Στα πλαίσια της διαφάνειας και της ενημέρωσης γύρω από το εγχείρημα της εξυγίανσης του τμήματος της επιτραπέζιας αντισφαίρισης (πινγκ-πονγκ) του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ μας, ενημερώνουμε όλους όσους ενδιαφέρει αυτή η προσπάθεια, είτε έχουν συμβάλει είτε όχι ακόμα, ότι στις 27/08 κατατέθηκαν τα χρήματα για την επικύρωση των μεταγραφών, την δήλωση συμμετοχής σε πρωτάθλημα και κύπελλο σε άνδρες και γυναίκες αλλά και για την τακτοποίηση παλαιότερων οφειλών προς την ομοσπονδία.

Εντός των ημερών αρχίζουν εργασίες για τον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων του τμήματος στη Λεωφόρο. Από 03/09 θα αρχίσει η λειτουργία των τμημάτων υποδομής, των τμημάτων αρχαρίων κάθε ηλικίας, ενώ για πρώτη φορά όποιος θελήσει να παίξει πινγκ-πονγκ και να περάσει ένα απόγευμα στη Λεωφόρο μας θα μπορεί να το κάνει με ένα μικρό αντίτιμο το οποίο θα είναι και μεγάλη βοήθεια για το τμήμα.

Επίσης να θυμίσουμε ότι υπάρχει ακόμα η δυνατότητα διαφήμισης μέσω του τμήματος αλλά και η δυνατότητα δωρεάς η οποία θα μπορεί να πραγματοποιηθεί όλο το χρόνο.

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους έχουν συμβάλει με οποιονδήποτε τρόπο σε αυτή τη προσπάθεια.

Υ.Γ. ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΜΟΝΟ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΣΟΥ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου