Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2012


Τετάρτη, 10 Οκτώβριος 2012 18:00

Τελικά γιατί πανηγύριζε η ΓΗΠΕΛ τον Μάιο του 2011;

Στις 24 Νοεμβρίου 2009 ο πρόεδρος της ΓΗΠΕΛ και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννης Βαρδινογιάννης είχε συνάντηση με την Υπουργό Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής Τίνα Μπιρμπίλη με θέμα φυσικά την Διπλή Ανάπλαση.
Από εκείνο το ραντεβού μέχρι τον Μάιο του 2011, συνεργάτες της Υπουργού και συνεργάτες του Γιάννη Βαρδινογιάννη είχαν ανά διαστήματα συναντήσεις, προκειμένου να δρομολογηθούν οι εξελίξεις στο θέμα του γηπέδου, το οποίο είχε μπλοκάρει μετά την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας να θέσει νομικό "βέτο" στο εμπορικό κέντρο του Μπάμπη Βωβού!

Επί 1,5 χρόνο το επιτελείο της ΓΗΠΕΛ δεν είχε αφήσει σε χλωρό κλαρί το Υπουργείο, κάνοντας διαρροές προς τα ΜΜΕ για τις διαφωνίες του Παναθηναϊκού.
Στο μυαλό όλων ήταν ότι η ΓΗΠΕΛ προάσπιζε τα συμφέροντα του Παναθηναϊκού.

Δεν είναι λοιπόν τυχαίο το γεγονός ότι στις 18 Μαίου 2011, λίγες ημέρες πριν ψηφιστεί το επίμαχο νομοσχέδιο Μπιρμπίλη, το επιτελείο της ΓΗΠΕΛ "μοίρασε" σε όλα τα ΜΜΕ -με τα γνωστά non paper - την ΕΠΙΤΥΧΙΑ της ομάδας του Βαγγέλη Σαμαρά (εντεταλμένου συμβούλου της ΠΑΕ στο θέμα του γηπέδου) να περάσει στην τροπολογία "οκτώ" σημεία, που εξυπηρετούσαν τον Παναθηναϊκό.

Τώρα πως φτάσαμε 1,5 χρόνο μετά, ο Ερασιτέχνης και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός να τραβάνε τα μαλλιά τους με αυτά που προβλέπει το νομοσχέδιο και οι πιο υποψιασμένοι να φωνάζουν ότι είναι ορατός ο κίνδυνος γκρεμίσματος της Λεωφόρου, δίχως να φτιαχτεί ποδοσφαιρικό γήπεδο, είναι πραγματικά κάτι που μπορεί ν' απαντήσει μόνο η πρώην διοίκηση της ΓΗΠΕΛ!

Διότι είναι παράδοξο να πανηγυρίζει η ΓΗΠΕΛ το 2011 για ένα νομοσχέδιο, το οποίο ΠΑΕ και Ερασιτέχνης ΣΗΜΕΡΑ το θεωρούν εγκληματικό!
\
http://aioniapistos.gr/reportage/podosfairo/telika-giati-panigyrize-i-gipel-ton-maio-toy-2011.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου