Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2012


Φερέιρα: «Πιο έμπειρος ο ΟΦΗυντάκτης : 

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ζεσουάλδο Φερέιρα, στάθηκε μετά τη λήξη του αγώνα με τον ΟΦΗ (2-2) στις χαμένες ευκαιρίες των παικτών του.
Ωστόσο, τόνισε ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο, ενώ χαρακτήρισε τον ΟΦΗ πιο  έμπειρη ομάδα από τους «πράσινους»!
Αναλυτικά οι αναφορές  του τεχνικού του ΠΑΟ:
«Tο παιχνίδι καθορίστηκε απο τον άνεμο. Δεν είναι ευκολο να παίζεις με αυτές τις καιρικές συνθήκες. Ο Παναθηναικός κυνηγούσε το αποτέλεσμα. Αλλά έχασε μια καλλη ευκαιρία να κερδίσει σε ένα δύσκολο γήπεδο. Μετά την αποχώρηση του Πίντο, τα πράγματα έγιναν δύσκολα για μας. Δεν είμαστε έμπειρη ομάδα. Εχουμε νέους παίκτες. Είχαμε όμως δυο μεγάλες ευκαιρίες και δεν τις αξιοποιήσαμε. Αυτό δεν επιτρέπεται σε αυτό το επίεδο.
Η κατάσταση αυτή επαναλαμβάνεται συνεχώς. Όποιος δεν βάζει γκόλ είναι πιθανό να υποφέρει. Πιστεύω ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Ο ΟΦΗ έχει μια καλή και έμπειρη ομάδα.
Δεν ξεκινήσαμε με Λάζαρο και Κουίνσι, δεν έπαιξε ο Σπυρόπουλος, για να τους προστατεύσω. Το λέω αυτό γιατί οι δυο πρώτοι είχαν μια κόπωση και ο άλλος καποιες ενοχλήσεις. Διαχειριζόμαστε πολλά προβλήματα. Σήμερα χάσαμε τους Μαυρία και Πίντο. Αυτά συμβαίνουν όμως στο ποδόσφαιρο.
Πρέπει να τα βλέπουμε με θετικό πνεύμα και λογική. Το να πηγαίνεις για τη νίκη και δεν τα καταφέρνεις, σε επηρεάζει και ψυχολογικά. Υπήρχαν στιγμές που προσπαθείς για τη νίκη, αλλά το να χάνεις τα γκόλ που χάσαμε είναι ανεπίτρεπτο. Τα λάθη σου τα εκμεταλεύεται ο αντίπαλος.
Η ομάδα συνεχίζει να δουλεύει και να μάχεται με σκοπό να νικήσει πιο δυνατές ομάδες. Εμφανίζονται όμως ομάδες με μεγαλύτερη εμπειρία και δεν μπορούμε να πάρουμε τη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου