Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2012Σύγχρονο γήπεδο ζητάει ο Παναθηναϊκός, όχι «άδεια κατασκευής»… 25.000 θέσεων

Written by Oscar. Posted in ΓΗΠΕΔΙΚΟ
1
Published on Οκτωβρίου 25, 2012 with No Comments
 

Οι απαιτήσεις του Παναθηναϊκού (ΠΑΕ και Ερασιτέχνη) είναι ξεκάθαρες: Κατασκευή σύγχρονου προσοδοφόρου γηπέδου και εγκαταστάσεων πριν την κατεδάφιση τηςΛεωφόρου.

Δημοσιεύματα του αθλητικού Τύπου προσπαθούν να «πλασάρουν» ως κάτι το… θετικό ένα πιθανό συμπλήρωμα στο Προεδρικό Διάταγμα πως «πρώτα θα δοθεί η άδεια κατασκευής του γηπέδου και μετά θα γκρεμιστεί η Λεωφόρος», όπως επίσης και το γεγονός πως ο (χρεοκοπημένος) Δήμος Αθηναίων ίσως μπορέσει να βρει χρηματοδότη για γήπεδο 25.000 θέσεων.
Τουλάχιστον αυτά προκείπτουν από το ρεπορτάζ της εφημερίδας SportDay…
Εξυπακούεται, φυσικά, πως είναι κάτι που, λογικά, δεν το θέλει κανείς στον Παναθηναϊκό, πρώτον γιατί δεν αρκεί μία «άδεια κατασκευής» για να «πέσει» η Λεωφόρος και δεύτερον γιατί τόσο μικρής χωρητικότητας γήπεδο είναι κάτι το προσβλητικό προς την ιστορία του Συλλόγου.
Αυτό που διαρρέει από το περιβάλλον του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού είναι πως δεν καλύπτεται με όσα προβλέπει το Προεδρικό Διάταγμα και έχει ξεκαθαρίσει πως δεν θα δώσει το «ΟΚ» για να το εγκρίνει το ΣτΕ, αν πρώτα δεν.συμφωνηθεί κατασκευή του νέου ποδοσφαιρικού γηπέδου στον Βοτανικό ΠΡΙΝ την κατεδάφιση της Λεωφόρου.
Να υπενθυμίσουμε πως για να παραχωρηθεί από τον Παναθηναϊκό το ιστορικότερο γήπεδο της χώρας, ο κόσμος του Τριφυλλιού απαιτεί:
- Να κατασκευαστούν αθλητικές εγκαταστάσεις που να ικανοποιούν τις απαιτήσεις των ερασιτεχνικών τμημάτων.
- Να κατασκευαστεί πρώτα σύγχρονο ποδοσφαιρικό γήπεδο, χωρίς εκπτώσεις, που θα «εκτοξεύσει» τον Παναθηναϊκό και το οποίο θα συνοδεύεται με μελέτες βιωσιμότητας που θα αποδεικνύουν πως δεν θα είναι ζημιογόνο, αλλά προσοδοφόρο για τον Σύλλογο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου