Σάββατο, 6 Οκτωβρίου 2012


Το «έγκλημα» της κατεδάφισης στην τελική του ευθεία!

5 Οκτωβρίου 2012 
Την 1η Νοεμβρίου κατατίθεται στο ΣτΕ το Προεδρικό Διάταγμα που προβλέπει το μεγαλύτερο Παναθηναϊκό έγκλημα όλων των εποχών.
Η αποφράδα ημέρα της κατεδάφισης του ιστορικού γηπέδου του Παναθηναϊκού πλησιάζει. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα aioniapistos.gr, την 1η Νοεμβρίου κατατίθεται στο ΣτΕ το Προεδρικό Διάταγμα που προβλέπει την κατεδάφιση της Λεωφόρου χωρίς πρώτα να έχει κατασκευαστεί το ποδοσφαιρικό γήπεδο στον Βοτανικό. Μοναδικό αντάλλαγμα κουτσουρεμένες εγκαταστάσεις για τον Ερασιτέχνη και… ολοκλήρωση του εμπορικού κέντρου τουΒωβού! Σιγή ιχθύος για το μοναδικό θέμα που θα έπρεπε να «κάει» τον Παναθηναϊκό από την ΠΑΕ και από τον δήμαρχο της Αθήνας και ιδρυτικό μέλος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας Γιώργο Καμίνη
Αναλυτικά το αποκλειστικό ρεπορτάζ της ιστοσελίδας aioniapistos.gr
Είναι οριστικό. Την 1η Νοεμβρίου το Προεδρικό Διάταγμα «έκτρωμα» (σε βάρος της ιστορίας του Παναθηναϊκού) θα κατατεθεί στο Συμβούλιο της Επικρατείας με στόχο να γίνει νόμος του κράτους και να προχωρήσει η Διπλή Ανάπλαση, χωρίς να περιλαμβάνεται σε αυτή το ποδοσφαιρικό γήπεδο.
Χωρίς να διασφαλίζεται ο Παναθηναϊκός, καθώς οι αρμόδιες πολιτικές και δημοτικές αρχές έχουν γράψει στα παλαιότερα των υποδημάτων τους την ΠΑΕ, την ΚΑΕ και τον Ερασιτέχνη, προχωρώντας ολοταχώς το σχέδιο που βολεύει ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ μόνο το εμπορικό κέντρο της εταιρείας του Μπάμπη Βωβού και κανέναν άλλο!
Παρά τις διαβεβαιώσεις του Δημάρχου Γιώργου Καμίνη και μέλους της Παναθηναϊκής Συμμαχίας ότι η Λεωφόρος δεν θα πειραχτεί, με την σύμφωνη γνώμη του ίδιου, το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής θα επιχειρήσει να περάσει ένα Προεδρικό Διάταγμα «μνημείο» αντιπαναθηναϊκού μένους!
Ίσως δεν είναι τυχαία η πληροφορία που δημοσίευε το aioniapistos.gr και η οποία ανέφερε ότι ο Δήμαρχος δεν επιθυμεί να επιστρέψει ο Παναθηναϊκός στην φυσική του έδρα για να μπορέσει να το γκρεμίσει ανενόχλητος!
Το Προεδρικό Διάταγμα, όπως έχει αποκαλύψει η «Καθημερινή» και έχει αποκρύψει το σύνολο των ΜΜΕ, περιλαμβάνει χρονικά τα εξής έργα:
1) την έκδοση άδειας για το γκρέμισμα της Λεωφόρου
2) Την κατασκευή (λειψών) εγκαταστάσεων του Ερασιτέχνη στον Βοτανικό
3) Την ολοκλήρωση του εμπορικού κέντρου (!!!)
4) Το γκρέμισμα της Λεωφόρου
5) Την παράδοση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Ερασιτέχνη
6) Την έναρξη λειτουργίας του εμπορικού
ΠΟΥΘΕΝΑ δεν υπάρχει η κατασκευή του ποδοσφαιρικού γηπέδου, το οποίο για να κατασκευαστεί πρέπει ο σχεδόν… χρεοκοποημένος Δήμος Αθηναίων να βρει χρηματοδότη, σε μια εποχή που η κρίση δεν επιτρέπει σε κανέναν τραπεζικό όμιλο να επενδύσει στην Ελλάδα!
Φυσικά από την στιγμή που θα περάσει το Προεδρικό Διάταγμα, ουδείς θα ασχολείται με τον Παναθηναϊκό, αλλά θα προχωρήσει το χρονοδιάγραμμα, δίχως να μπορεί κανείς να το σταματήσει!
Είναι πραγματικά απορίας άξιο πως σε αυτή την εγκληματική ενέργεια για τον Παναθηναϊκό, η ΠΑΕ και το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΓΗΠΕΛ κάνουν πως δεν συμβαίνει τίποτα, θέτοντας σε κίνδυνο την ιστορική έδρα του συλλόγου και πετώντας στα σκουπίδια το μοναδικό περιουσιακό στοιχείο, που θα έπρεπε να έχει το Τριφύλλι και να το φυλάει ως κόρη οφθαλμού!
Αντίδραση αναμένεται πάντως από τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό…
ΥΓ. Κάποια στιγμή πρέπει να πληροφορηθούμε πως και γιατί η προηγούμενη διοίκηση της ΓΗΠΕΛ άναψε το πράσινο φως στην τροπολογία Μπιρμπίλη που μάς έφερε το Προεδρικό Διάταγμα που… γκρεμίζει τη Λεωφόρο και αφήνει τον Παναθηναϊκό οριστικά χωρίς γήπεδο!
Πηγή: greenzone.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου