Σάββατο, 6 Οκτωβρίου 2012


Beta
Newsflash:
Σάββατο, 06 Οκτώβριος 2012 12:01

Δυστυχώς ο Αλαφούζος δικαίωσε τον Βγενόπουλο στην μάχη Τζίγκερ Vs Παναθηναϊκός!


Δυστυχώς ο Αλαφούζος δικαίωσε τον Βγενόπουλο στην μάχη Τζίγκερ Vs Παναθηναϊκός!
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για το θέμα του γηπέδου και του Προεδρικού Διατάγματος δικαιώνει δυστυχώς πλήρως τον Ανδρέα Βγενόπουλο στα όσα είχε πει για την διαμάχη του Γιάννη Βαρδινογιάννη με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός!Η ανακοίνωση της ΠΑΕ δεν επιδέχεται παρερμηνειών:
"Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θεωρεί αήθη και μονομερή την απόφαση του Yπουργού Περιβάλλοντος κ. Λιβιεράτου για το θέμα της Λεωφόρου. Ο Παναθηναϊκός θα χρησιμοποιήσει όλα τα ένδικα μέσα για να υπερασπιστεί τα συμφέροντά του. Θεωρούμε οποιαδήποτε συζήτηση έχει γίνει μέχρι τώρα ως άκυρη και θα περιφρουρήσουμε με κάθε τρόπο τα περιουσιακά μας στοιχεία".

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός:
- Μιλάει για ξεκάθαρο πρόβλημα
- Μιλάει για προάσπιση των συμφερόντων του Τριφυλλιού
- Μιλάει για μονομερή απόφαση του Υπουργού Περιβάλλοντος
- Μιλάει για χρησιμοποίησει όλων των ένδικων μέσων
- Μιλάει για ακύρωση οποιασδήποτε συζήτησης έχει γίνει μέχρι στιγμής

Με δεδομένο ότι στην ΠΑΕ εδώ και λίγες ημέρες είναι στην προεδρία ο ίδιος ο Γιάννης Αλαφούζος, βλέπουμε στροφή 180 μοιρών στην αντιμετώπιση του θέματος, σε σχέση με την προκλητική στάση που τηρούσε ο Δημήτρης Γόντικας.

Ο MR SKAI είναι ξεκάθαρο ότι αντιλαμβάνεται και μεταφέρει για πρώτη φορά δημοσίως, όχι απλώς τον προβληματισμό του, αλλά τους λανθασμένους χειρισμούς που έχουν γίνει στο θέμα του γηπέδου.

Ο Γιάννης Αλαφούζος ήθελε όντως ν' αφήσει το θέμα του γηπέδου στην άκρη, για να μπορέσει να λύσει τα οικονομικά ζητήματα, απλά πλέον όχι μόνο ο ίδιος ως ΠΑΕ, αλλά ολόκληρη η Παναθηναίκή οικογένεια τα βρίσκει μπροστά της.
Η απειλή του γκρεμίσματος της Λεωφόρου είναι προ των θυρών, υποθηκεύοντας το παρών αλλά και το μέλλον της ΠΑΕ, της ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη!

Μπορεί κάποιοι να έλεγαν ότι το θέμα λύθηκε εν μια νυκτί και ότι ήταν απλά μια αφορμή για να μην αναλαμβάνει τα ηνία της ΠΑΕ ο Ανδρέας Βγενόπουλος, αλλά ο Γιάννης Αλαφούζος με την χθεσινή ανακοίνωση της ΠΑΕ ξεκαθάρισε ότι είναι αντίθετος στα όσα πάνε να συμβούν.
Ευθυγραμμίζεται με τον Βγενόπουλο στους κάκιστους χειρισμούς που έχει κάνει η ΓΗΠΕΛ, η οποία θυμίζουμε ότι είχε συναινέσει στην τροπολογία έκτρωμα της Μπιρμπίλη, πάνω στην οποία στηρίχτηκε και το Προεδρικό Διάταγμα.

Τον Μάρτιο του 2010 ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Νικόλας Πατέρας είχε θίξει το θέμα της χρηματοδότησης του γηπέδου, με τον εντεταλμένο σύμβουλο της ΠΑΕ Βαγγέλη Σαμαρά να κοιτάει τ' άστρα...
Είχε προηγηθεί η παραίτηση του Γιάννη Ξυλά από το Δ.Σ. της ΓΗΠΕΛ, όταν κανείς δεν του έδινε εξηγήσεις για τον τρόπο χρηματοδότησης ενός έργου, για το οποίο ξοδεύονταν εκατομμύρια για μακέτες και μελέτες!

Τον Σεπτέμβριο του 2010 ο Ανδρέας Βγενόπουλος και ο Νικόλας Πατέρας, στην περίφημη συνάντηση του Plaza, έθεσαν ως θέμα άμεσης προτεραιότητας την λύση του γηπεδικού, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο (θετικά ή αρνητικά) με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη αντί για λύση, να μπλέκει περισσότερο τα πράγματα ανάβοντας το πράσινο φως στην τροπολογία Μπιρμπίλη!

Τον Σεπτέμβριο του 2011 ο Ανδρέας Βγενόπουλος ζήτησε από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη ν' αναλάβει εγγράφως τις νομικές και οικονομικές ευθύνες του γηπεδικού, αλλά ο μεγαλομέτοχος δεν υπέγραψε για τίποτα.

Τον Οκτώβριο του 2012 ο Γιάννης Αλαφούζος αντιλαμβάνεται (για πρώτη φορά) τους κινδύνους που διατρέχει η ΠΑΕ, ο Ερασιτέχνης και η ΚΑΕ και θέτει σε συναγερμό την ΠΑΕ.

Απομένουν 25 ημέρες και σήμερα για ν' αντιδράσουν ΠΑΕ, ΚΑΕ και Ερασιτέχνης, μέχρι την συζήτηση του Προεδρικού Διατάγματος στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου