Κυριακή, 14 Οκτωβρίου 2012


Επεστρεψε και περιμενει ο Βγενοπουλος

 
Ο Ανδρέας Βγενόπουλος επέστρεψε από το εξωτερικό όπου βρισκόταν και αναμένει τις εξελίξεις στο γηπεδικό ζήτημα του Παναθηναϊκού.
Τις εξελίξεις στα τεκταινόμενα της Διπλής Ανάπλασης δεν παρακολουθούν διεξοδικά μόνο στην ΠΑΕ και στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό…
Με μεγάλο ενδιαφέρον ενημερώνεται και ο Ανδρέας Βγενόπουλος, ο οποίος αναμένει τα επόμενα βήματα των εμπλεκόμενων φορέων και την συζήτηση που θα γίνει στο ΣτΕ την 1 Νοεμβρίου. Ο Mr MIG βρισκόταν στο εξωτερικό λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και επέστρεψε στην Αθήνα στα μέσα της εβδομάδας.
Ανοιχτή γραμμή
Ο Βγενόπουλος διατηρεί τακτική επικοινωνία με τον Γιάννη Αλαφούζο, με τον οποίο συναντήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα και θα έχουν νέα συνάντηση στα επόμενα 24ώρα.
Παρά τις… διαψεύσεις και την προσπάθεια να μείνουν οι επαφές μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, είναι δεδομένο ότι οι δύο άνδρες έχουν συντονίσει τις προσπάθειες τους για την προστασία του «Απόστολος Νικολαϊδης» και για την εξασφάλιση της επόμενης μέρας της ΠΑΕ.
Ο μέτοχος ο οποίος έχει βάλει τα περισσότερα χρήματα στην ομάδα, συνεχίζει να βάζει και έχει τη διάθεση να συνδράμει εκ νέου, παρακολουθεί όσα συμβαίνουν στο γηπεδικό, έχει εκφράσει τις απόψεις του και στέκεται αρωγός στην προάσπιση των συμφερόντων του Τριφυλλιού.
Πηγή.http://www.panathinaikoskosmos.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου